Πέμπτη 18.08.2022
More

  Ολοκληρώθηκε το 6ο Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Κόνιτσας

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Κόνιτσας από 25-26 Ιουνίου

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Κόνιτσας από 25-26 Ιουνίου, ένα διήμερο γεμάτο υπέροχη μουσική και δημιουργική σύμπραξη στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

  Το Σάββατο 25 Ιουνίου στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Δημαρχείου το κοινό απόλαυσε τους μικρούς και μεγάλους μαθητές της  Δημοτικής Μουσικής Σχολής  Κόνιτσας, οι οποίοι παρουσίασαν τη δουλειά τους, καθώς και τη συναυλία με έργα σύγχρονης και κλασικής μουσικής από το κιθαριστικό σύνολο Mosaic Guitar Ensemble υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου, Γιάννη Γαλίτη.

  Την Κυριακή 26 Ιουνίου το Μουσικό Φεστιβάλ συνεχίστηκε με «Τραγούδια & παραμύθια του κόσμου» από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Κόνιτσας, αλλά και με τα «Τραγούδια που αγαπήσαμε» από τη Μικτή Χορωδία του Δήμου με αφήγηση από την Ελένη Σωκορέλη.

  Τη Μικτή Χορωδία συνόδευσε μουσικά η Αλεξάνδρα Μπεζεβέγκη με το φλάουτο, η Φωτεινή Τσουμάνη με την κιθάρα και η Ελένη Παντελή – Κίτσιου με το μαντολίνο.

  Μετά την παρουσίαση του προγράμματος οι καθηγητές της Δημοτικής Μουσικής Σχολής τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ