Παρασκευή 04.12.2020
More

  Στα Ιωάννινα η 22η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων ΒΔ Ελλάδος

  Η Ρευματολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει την ετήσια Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος», στις 17 – 18 Ιανουαρίου 2020 στο Ξενοδοχείο «Du Lac» στα Ιωάννινα.

  Η επιστημονική συνάντηση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.

  Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας Επιστημονικής Συνάντησης, έμπειροι προσκεκλημένοι ομιλητές με ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη γνώση θα θίξουν θέματα σημαντικά που αφορούν στις σύγχρονες ερευνητικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στο τομέα της Ρευματολογίας και στην κλινική εφαρμογή τους.

  Η 22η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων ΒΔ Ελλάδος έχει την τιμή να φιλοξενεί έναν από τους πλέον διακεκριμένους Έλληνες ιατρούς, τον Ομότιμο Καθηγητή Νευρολογίας, της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπεύθυνο του Διαγνωστικού  Εργαστηρίου Νευροανοσολογίας, Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας, του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μαρίνο Δαλάκα, που θα συζητήσει τις Αυτοάνοσες εγκεφαλίτιδες. Μία νέα κατηγορία θεραπεύσιμων νοσημάτων που αφορούν κάθε ειδικότητα στην κατανόηση των οποίων έχει συμβάλει καθοριστικά με τις έρευνές του και ο ίδιος.

  Την ίδια ημέρα (Παρασκευή, 17/1) θα πραγματοποιηθεί η σημαντική ομιλία από την Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογίας Ανοσολογίας του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής, Τμήματος Αυτοάνοσων Νοσημάτων της Ευρωκλινικής Αθηνών, κα. Φωτεινή Σκοπούλη, με τίτλο: «Διάμεση πνευμονική νόσος στα συστηματικά αυτοάνοσα νοσήματα».

  Η συμμετοχή στις εργασίες της 22ης Επιστημονικής Συνάντησης Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος είναι δωρεάν. Η έναρξη του Επιστημονικού Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 17:00 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  13 νέα κρούσματα στην Ήπειρο- Μόλις 5 στα Ιωάννινα

  Στην ΠE Ιωαννίνων το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν μόλις πέντε κρούσματα

  45 εκ. ευρώ για ενίσχυση των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια

  Ανακοίνωση για το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων

  Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός στην Ελλάδα- 2 εκατ. πολίτες το μήνα

  Τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον εμβολιασμό του πληθυσμού για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας

  Παράταση του lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου

  Την παράταση του lockdown μέχρι και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας  

  Στις 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα καταστήματα με εποχιακά είδη

  Ανακοίνωση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.