Σάββατο 25.05.2024
More

  Συνέδριο για το μέλλον της Βελλάς

  Συνέδριο για το μέλλον της Βελλάς, κατά τη διάρκεια του οποίου θα κατατεθεί σειρά προτάσεων, διοργανώνουν η Ένωση Αποφοίτων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (Παλιά Σφαγεία).

  Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τους χαιρετισμούς των επισήμων, ενώ η ανακοίνωση των προτάσεων που έχουν κατατεθεί, θα γίνει από τον ιατρό δρ. Νικόλαο Κώτση, τον δασολόγο – περιβαλλοντολόγο Κωνσταντίνο Τσακτσίρα, τον ομότιμο καθηγητή του Τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεοχάρη Κοσμά, τον γενικό διευθυντή των «Εκπαιδευτηρίων Γείτονα» Ελευθέριο Γείτονα, τον περιφερειακό σύμβουλο, προϊστάμενο του Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζίτσας Ζώη Γαλατά, τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό Σπυρίδωνα Υφαντή, τον ταμία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού Ηλία Γαλανό και τον τέως περιφερειακό διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Δημήτριο Φλώρο.

  Εφόσον υπάρξουν και άλλες προτάσεις, θα ακουστούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ όλες θα καταγραφούν ηχητικά και θα δημοσιοποιηθούν σε ειδικό φυλλάδιο το οποίο θα εκδοθεί.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ