Τετάρτη 22.03.2023
More

  Συνέδριο της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΙ

  Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 10/02 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 12/02, στα Ιωάννινα.

  Η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και ο Τομέας Υγείας του Παιδιού στο Τμήμα Ιατρικής διοργανώνει το 32ο Συνέδριο, πανελλήνιας εμβέλειας με διακεκριμένους επιστήμονες από πανεπιστημιακά και νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 10/02 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 12/02, στα Ιωάννινα.

  Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες σε θέματα παιδιατρικής αιματολογίας, παιδιατρικής λοιμωξιολογίας, νεογνολογίας, παιδιατρικής αλλεργιολογίας, παιδιατρικής νεφρολογίας, εφηβικής ενδοκρινολογίας, παιδικής καρδιολογίας, επείγουσας παιδιατρικής και άλλα.

  Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα «Ευεργετών» του ξενοδοχείου «Grand Serai». Η τελετή έναρξης έχει ξεχωριστή σημασία φέτος, καθώς θα τιμηθεί η μνήμη της αείμνηστης Καθηγήτριας Παιδιατρικής, Αντιγόνης Σιαμοπούλου–Μαυρίδου, παρουσία αρχών της πόλης και του Πανεπιστημίου, αγαπημένων της συναδέλφων και φοιτητών.

  Παράλληλα, στο πλαίσιο της τελετής θα πραγματοποιηθεί προσκεκλημένη ομιλία, ανοιχτή για το κοινό αναφορικά με τους κινδύνους του Διαδικτύου, με τίτλο: «Γονείς, παιδί και διαδίκτυο» με ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α της ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Ειδικό Ερευνητή – Πραγματογνώμων ηλεκτρονικών εγκλημάτων.

  Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν. Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου, στην ιστοσελίδα: https://pediatric-ioannina.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ