Τετάρτη 10.08.2022
More

  Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο

  Συμμετοχή του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και της Φιλαρμονικής Δήμου Ιωαννιτών στην τελετή απονομών του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

  Στο ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, που θα περάσει από την πόλη μας την Πρωτομαγιά, συμμετέχει το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών.

  Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου θα συμμετέχει στην τελετή απονομών. Οι χορεύτριες του Τμήματος θα φορέσουν παραδοσιακές φορεσιές από τα Ιωάννινα, το Ζαγόρι και το Μέτσοβο, ενώ αμέσως μετά την τελευταία απονομή θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς με συνοδεία ορχήστρας. Διδασκαλία: Ηλίας Γκαρτζονίκας, Νίκος Νούσιας, Βασίλης Ράπτης (καθηγητές φυσικής αγωγής).

  Η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα σε Μουσική Διεύθυνση του Δημήτρη Αμπατζή.

  Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής» και θα έχουν παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη. Οι εικόνες της Ελλάδας και του Αγώνα θα προβληθούν και στις πέντε ηπείρους μέσα από περισσοτέρους από 45 διεθνείς τηλεοπτικούς σταθμούς και όλη η δράση θα μεταδίδεται σε περισσότερες από 150 χώρες!

  Εκτιμώμενη ώρα έναρξης: 13:50

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ