Παρασκευή 14.06.2024
More

  Ξένες γλώσσες και κοινωνικό πρόσημο

  Ένα διήμερο με διπλό σκοπό διοργάνωσε Σάββατο και Κυριακή ο Σύλλογoς Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Ιωαννίνων (PALSO).

  Από τη μία πλευρά έγινε η Απονομή των Πιστοποιητικών PALSO και των Αριστείων και από την άλλη δράσεις με επίκεντρο τον εθελοντισμό και την ενεργό συμμετοχή των μαθητών.

  Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε ένα Debate στο πλαίσιο της καμπάνιας “Young Volunteers”, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας PALSO, στην Αγγλική με τη συμμετοχή των μαθητών.

  Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Χαιρέτισαν η βουλευτής και πρώην υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη και ο βουλευτής Γιάννης Τσίμαρης καθώς και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Βασίλης Γοργόλης και του Δήμου Στέφανος Σίντος.

  Για την εκδήλωση μίλησαν ακόμα ο Σόλωνας Ευαγγελόπουλος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ιωαννίνων Χρήστος Τάτσης και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δημήτρης Κουρούπης.

  Την Κυριακή το πρωί συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις με απονομές πιστοποιητικών, επίσης με μεγάλη συμμετοχή και την παρουσία της υφυπουργού Μαρίας Κεφάλα ενώ δόθηκε και ομιλία από την Σοφία Σακκά, Κλινική Ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα:

  «Εφηβική Παραβατικότητα: Αίτια και Αντιμετώπιση».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ