Κυριακή 05.12.2021
More

  Μικρά νυχτερινά μάγια στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

  Με μια αυγουστιάτικη νύχτα γεμάτη “Μικρά νυχτερινά μάγια” ο Δήμος της Πρέβεζας συνεχίζει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές του εκδηλώσεις.

  Υπό την αιγίδα της ΠΕΔ Ηπείρου και σε συνεργασία με τους Δήμους Φιλιατών και Δωδώνης και τις κατά τόπους αρμόδιες Εφορείες Αρχαιοτήτων, την Κυριακή 30  Αυγούστου και ώρα 21.00 στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Αρχαίας Νικόπολης θα «συναντηθούν» το θέατρο, η ποίηση και η μουσική σε ένα υπέροχο ταξίδι ψυχής.

  Ένα γαϊτανάκι που μπερδεύεται η σονάτα του σεληνόφωτος, με την υπέροχη άρια Quando men vo, ο ρομαντικός Μάριο και το E lucevan le stelle με τα ερωτικά φάντος της Πορτογαλίας, η γαλλική νοσταλγία στο νησί των ονείρων και το Yoykali στην ιταλική καντσονέτα, ο αιώνια ερωτικός Χατζιδάκις κι ο δωρικός Θεοδωράκης.

  Όλα αυτά τραγουδισμένα από δύο καταξιωμένους λυρικούς τραγουδιστές, την Άννα Στυλιανάκη και τον Δημήτρη Πακσόγλου, ταξιδεύοντας από μια αγαπημένη ηθοποιό, την Εύα Χριστοδούλου. Ένα ταξίδι στ’ όνειρο στα “μικρά νυχτερινά μάγια”.

  Ερμηνεύουν οι Λυρικοί τραγουδιστές: Άννα Στυλιανάκη (σοπράνο), Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος), Αφηγήτρια – Ηθοποιός: Εύα Χριστοδούλου, Κείμενα-δραματουργία: Έφη Γεωργάκη. Συνοδεύει ορχήστρα δωματίου

  Ενορχήστρωση μουσικών έργων και διεύθυνση ορχήστρας: Θεόδωρος Λεμπέσης

  Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με δελτίο εισόδου.

  Δελτία εισόδου διατίθενται στο Γραφείο Πολιτισμού (πρώην Λαϊκή Αγορά Πρέβεζας), στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης και στον χώρο του Ωδείου.

  Είναι απαραίτητη  η χρήση μάσκας από το κοινό.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ