Πέμπτη 11.04.2024
More

  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου

  Στο κλίμα των ημερών των Χριστουγέννων, το Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων.

  Αναλυτικά:

  Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής», θα πραγματοποιηθεί συναυλία κιθάρας των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. Συμμετέχουν μαθητές των τάξεων της Μελίνας Βλάχου, της Φωτεινής Κοτσιάφτη, του Γιάννη Μάνου, του Αλέξη Μπάγια και της Φωτεινής Τσουμάνη.

  Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, η Σχολή Τρομπέτας και η Σχολή Φλάουτου του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων θα ερμηνεύσουν εορταστικές μελωδίες στις οδούς Μελανίδη και Βλαχλείδη. Διδασκαλία – Μουσική διεύθυνση: Νίκος Κυπριώτης, Μαρία Μεσσάρη.

  Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής», θα πραγματοποιηθεί συναυλία των σπουδαστών των Σχολών Τρομπέτας, Μονωδίας και Φλάουτου του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων με τίτλο «Μελωδίες των Χριστουγέννων». Διδασκαλία: Νίκος Κυπριώτης, Ειρήνη Δόβα και Μαρία Μεσσάρη αντίστοιχα.

  Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα δοθεί εορταστική συναυλία με τίτλο «Και επί Γης ειρήνη». Συμμετέχουν η Νεανική Ορχήστρα Ντο Ρε Μι, η Μικτή Χορωδία Cantus και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου.

  Μουσική Διεύθυνση- ενορχηστρώσεις: Γεράσιμος Λώλης. Διδασκαλία χορωδίας: Κωνσταντίνα Μήλια. Στο πιάνο συνοδεύει η Πηνελόπη Λιαροστάθη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ