Τρίτη 20.04.2021
More

  Διαδικτυακή προβολή του Ioannina Rock City 2020

  Σήμερα, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στιγμές από το IOANNINA ROCK CITY 2020

  Για δύο μέρες, στις 21 και 22 Ιουλίου, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώναμε, με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια, όλη η πόλη έζησε μια γιορτή του ροκ με καλεσμένο το Ronnie Romero, τη φωνή των Richie Blackmore’s Rainbow.

  Την Τρίτη 21 Ιουλίου, από τις 20:30, μία Κινητή Μουσική Σκηνή με το Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers (feat. Bob Saganas) και τον Stuart Craig ξεκίνησε από την οδό Δωδώνης, διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και το Κάστρο. Παράλληλα, στην πλατεία Μαβίλη, Rockarolla: καραβάκια με ροκ συγκροτήματα. Στα καραβάκια συμμετείχαν τα συγκροτήματα: Blues People, Dead or Alive (Bon Jovi Tribute), -στο 1ο καραβάκι- MK’s. Stella J. Lavender- στο δεύτερο καραβάκι.

  Tην Τετάρτη 22 Ιουλίου, επίσης από τις 20:30, η Κινητή Μουσική Σκηνή ακολούθησε την ίδια διαδρομή με το μεγάλο καλεσμένο του φεστιβάλ, τον Ronnie Romero. Στη Rockarolla, το ένα καράβι είχε «μουσικούς» επιβάτες τους Daffodils και τους Fellony Case, ενώ το δεύτερο τους Αυτόπτες Μάρτυρες και τους InΣomnia Band. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις ήταν ελεύθερη για το κοινό. Όλοι οι Γιαννιώτες καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς σε αυτό το διήμερο που στόχο είχε όχι μόνο την ψυχαγωγία αλλά και την τουριστική προβολή και την ανάδειξη της πόλης μας.

  FACEBOOK: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

  YouTube: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, https://www.youtube.com/watch?v=doKMkJ6v9zw&feature=youtu.be

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ