Δευτέρα 22.04.2024
More

  Οι Λύκοι επιστρέφουν με καινούργιες ανάσες

  Με μία μουσική παράσταση από τους συνοδοιπόρους και συνεργάτες Γιάννη Αγγελάκα και Νίκο Βελιώτη, οι Λύκοι επιστρέφουν.
  Την Παρασκευή στις 21.30 στην αίθουσα Βασίλειος Πυρσινέλλας του Πνευματικού Κέντρου το Soundtrope επανασυστήνει δύο μουσικούς δημιουργούς που έχουν αφήσει ένα ξεχωριστό στίγμα την τελευταία δεκαετία με την κοινή τους δουλειά.

  Ο Γιάννης Αγγελάκας γνώριμος στο ελληνικό κοινό και όχι μόνο, από το συγκρότημά Τρύπες αλλά και μέσα από τις σπουδαίες συνεργασίες του έχει κατορθώσει να αγαπηθεί και να αποτελεί έναν από τους πλέον σπουδαιότερους Έλληνες δημιουργούς.

  Ο Νίκος Βελιώτης, με πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα στην πειραματική σκηνή της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού, αφοσιώθηκε στο τσέλο, περίπου από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Σήμερα θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους τσελίστες στην Ελλάδα.

  Η γνωριμία τους για την δημιουργία του soundtrack της ταινίας Ο χαμένος τα παίρνει όλα» του Νικολαΐδη αποτελεί την αφορμή για την μετέπειτα ολοκλήρωση και καθιέρωση της καλλιτεχνικής τους συνεργασίας με την κυκλοφορία «Οι Ανάσες των Λύκων».

  Οι δυο τους μόνοι πάνω στο πάλκο, στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του Soundtrope Festival θα παρουσιάσουν παλιά και νέα τραγούδια από τις δισκογραφικές κυκλοφορίες τους Ανάσες των Λύκων και το Πότε Θα φτάσουμε εδώ και καινούργιες διασκευές ρεμπέτικων, λαϊκών και ροκ τραγουδιών με όσο θόρυβο χρειάζεται.

   

  Του ΦΙΛΗΜOΝA ΚΑΡΑΜΗΤΣΟY

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ