Κυριακή 05.12.2021
More

  Συναυλία αφιέρωμα για το Έτος Μπετόβεν

  Δύο συναυλίες αφιερωμένες στον Μπετόβεν διοργανώνονται στο πλαίσιο του Έτους Μπετόβεν και στις οποίες θα παρουσιαστούν οκτώ από τα 16 κουαρτέτα εγχόρδων που συνέθεσε ο σπουδαίος συνθέτης.

  Η πρώτη έγινε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και η επόμενη θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου (20:30), στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας. Τα δεκαέξι συνολικά κουαρτέτα εγχόρδων (μαζί με τη «Μεγάλη Φούγκα», έργο 133) καλύπτουν όλη τη διάρκεια της δημιουργικής του ζωής αποτυπώνοντας ανάγλυφα την εξελικτική πορεία του προσωπικού του ύφους κατά τις τρεις συνθετικές του περιόδους. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γεράσιμος Λώλης (βιολί), Αλέξανδρος Λώλης (βιολί), Αλέξανδρος Θεοχάρης (βιόλα), Αμβρόσιος Βλαχόπουλος (βιολοντσέλο) Διοργάνωση: Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

  Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Μετά την έναρξη η είσοδος δεν είναι δυνατή.

  Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο, 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).
  Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ