Κυριακή 01.08.2021
More

  Πύλες για το Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο και το Εθνικό Αρχείο Μνημείων

  Από το Υπουργείο Πολιτισμού

  Αποδίδονται από το Υπουργείο Πολιτισμού οι διαδικτυακές πύλες των έργων «Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο» και «Εμπλ ουτισμός των Ψηφιακών Συλλογών των Κινητών Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Αρχείου Μνημείων».

  Όπως ενημερώνει ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, σήμερα, Τρίτη παρουσιάζονται από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Εθνικού Αρχείου Μνημείων, στην πολιτική και διοικητική ιεραρχία του ΥΠΠΟΑ, οι διαδικτυακές πύλες των έργων «Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο» και «Εμπλο υτισμός των Ψηφιακών Συλλογών των Κινητών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Αρχείου Μνημείων».

  Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η διαδικτυακή πύλη του έργου «Αρχαιολογικού Κτηματολογίου» δίνεται άμεσα σε πιλοτική λειτουργία στους θεσμικούς εταίρους (συναρμόδια υπουργεία, Τ.Ε.Ε. κ.α.). Τον Ιούνιο, το έργο ολοκληρώνεται και αποδίδεται και στους πολίτες.

  Η διαδικτυακή πύλη του έργου «Εμπλουτισμός των Ψηφιακών Συλλογών των Κινητών Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Αρχείου Μνημείων» αποδίδεται στους πολίτες αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή του, την Τρίτη 24 Απριλίου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ