Παρασκευή 19.08.2022
More

  Ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΙ για το θάνατο του Γιάννη Θωμά

  Η ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

  «Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιάννη Θωμά, ενός αγαπητού και ξεχωριστού Ανθρώπου και Ηθοποιού, με τον οποίο είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε σε πολλές παραγωγές μας. Συνεχίζοντας την γιαννιώτικη παρουσία του από τον ΟΗΘ πρωτοέπαιξε στο ΔΗΠΕΘΙ στον «Εχθρό του Λαού» του Ίψεν, το εναρκτήριο έργο του Θεάτρου, στις 3 Φεβρουαρίου 1984. Έκτοτε μέχρι και την τελευταία φορά που συνεργάστηκε με τη Δημοτική μας Σκηνή, το χειμώνα του 2018, όπου έπαιξε στο έργο «ANACARBIT / Ο Βιτγκενστάιν σε Αντίλογο» του Δημήτρη Βαρτζιώτη κι αμέσως μετά στη συμπαραγωγή «Το Υπόγειο» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, συμμετείχε συνολικά σε 16 θεατρικές παραγωγές που παρουσιάστηκαν σε 508 παραστάσεις, σε πολλές από τις οποίες επωμίστηκε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

  Η Πρόεδρος Χριστίνα Κωτσαντή και τα στελέχη του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα συλλυπητήρια στους οικείους του.»

  ΦΩΤΟ ΠΡΟΒΕΣ ΕΧΘΡΟΣ: Ο Γιάννης  Θωμάς με τον Γιώργο Τζέρπο και τον Μιχάλη Μπίζιο στις πρόβες του «Εχθρού του Λαού»

  ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΧΘΡΟΣ: Ο Γιάννης  Θωμάς (αριστερά) με τους Αριστέα Βεάνου, Γιάννη Κυριακίδη και Ελένη Μαυρομάτη σε παράσταση του έργου «Ο Εχθρός του Λαού».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ