Παρασκευή 14.06.2024
More

  BLACK BIRTHDAY: Μια θεατρική παράσταση για το «Χαμόγελο Του Παιδιού»

  Για μία μοναδική παράσταση για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του παιδιού» επιστρέφει, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, η ξέφρενη μαύρη κωμωδία BLACK BIRTHDAY της Καλλιτεχνικής Σκηνής Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ. Το έργο που έγραψε ο Ηπειρώτης συγγραφέας Κώστας Σταύρου και σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Κατσάνος παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία σε πανελλήνια πρώτη το 2023 πετυχαίνοντας συνεχή sold out και σκορπίζοντας πολύ και αβίαστο γέλιο!

  Το BLACK BIRTHDAY είναι μια απίθανη μαύρη κωμωδία που αφορά ένα κατά φαντασία ασθενή ο οποίος, από παιδί, φοβάται ότι θα πεθάνει την ημέρα των 50 ων του γενεθλίων. Μαζί του, όσο περιμένει τον… Χάρο, ο ανεκδιήγητος κουμπάρος του που αντιμετωπίζει την κατάσταση με… δολοφονικό χιούμορ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιάννης Χουλιάρας και Δημήτρης Κατσάνος.

  Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε ανανεωμένη μορφή με την προσθήκη νέων κειμένων που δεν είχαν παιχτεί το 2023 με εναλλακτικό φινάλε και αποκριάτικη διάθεση! Όλα τα έσοδα της θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού» για να ενισχύσουν την δράση του.

  Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 21:15 στο θέατρο ΚΥΚΛΟΣ και θα υπάρχει γενική είσοδος 7,00€ (Προπώληση εισιτηρίων στο ξενοδοχείο ERMIS, Σίνα 2. Δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης στο 6947691698)

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ