Κυριακή 26.06.2022
More

  «Δείπνο Ηλιθίων» με πρεμιέρα την Πρωταπριλιά

  Η Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ θα  ανεβάσει το έργο του Φράνσις Βέμπερ «Δείπνο Ηλιθίων» την Πρωταπριλιά.  

  Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Χάρης Πεχλιβανίδης αναφέρθηκε στην επιλογή του έργου που είναι πολύ γνωστό και έχει ανέβει στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Συνολικά θα γίνουν 18 παραστάσεις στο Καμπέρειο Θέατρο.

  Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μιχάλης Σιώνας, με αρκετές συνεργασίες στο ενεργητικό του, όπως με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Βοηθός σκηνοθέτης θα είναι η Μαρία Κεβρεκίδου.

  Ο εξαμελής θίασος αποτελείται από τους: Άρης Τσαμπαλίκας, Γιολάντα Καπέρδα, Κατερίνα Σισίννι, Γιώργος Χιώτης, Νικόλας Γραμματικόπουλος, Βίκτωρ Μπενουζίλιο.

  Πολυμεσική παράσταση «TOKU»

  Παράλληλα, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων φιλοξενεί το τριήμερο 11 έως 13 Φεβρουαρίου την πολυμεσική παράσταση «TOKU» της θεατρικής ομάδας  Fly theater, ένα πρωτότυπο έργο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που καταγράφει με σοβαρό και συνάμα εύθυμο τρόπο την κοινωνική διάσταση της πανδημίας του HIV. (Ώρες παραστάσεων 21:00, τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ γενική είσοδος και 12 ευρώ μειωμένο).

  Και Ζαραλίκος…

  Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου ο «όρθιος κωμικός»  Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν την νέα Stand Up Comedy παράσταση «200 Χρόνια Δανεικά». Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα! (Έναρξη παραστάσεων 21:00).

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ