Πέμπτη 18.08.2022
More

  Μέχρι 15 Ιουλίου οι αιτήσεις για το «Θερινό Μαντείο» με 50 ευρώ κόστος συμμετοχής

  To «Θερινό Μαντείο» του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, με φετινό τίτλο «Ιερά Οικ(ε)ία», θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 25 Αυγούστου στα Ιωάννινα

  Το φετινό θέμα «Ιερά Οικ(ε)ία»,  εμπνέεται από την αρχαιολογική σήμανση της Δωδώνης και έχει στόχο να αναπτύξει ποικιλόμορφα, μέσα από εργαστήρια, πρακτικά και θεωρητικά την έννοια του τελετουργικού του αρχαίου δράματος και την αίσθηση του οικείου, ως προς το περιεχόμενο των θεατρικών κειμένων αλλά και τη σχέση τους με το παρόν. Οι καθηγητές που θα διδάξουν στη φετινή διοργάνωση είναι ο Δημήτρης Σωτηρίου (σώμα), η Γεωργία Τέντα (φωνή) και η Μαρία Κεχαγιόγλου (λόγος).

  Το πρόγραμμα των εργαστηρίων θα πλαισιωθεί από masterclasses, ξεναγήσεις και ένα διεθνές συμπόσιο με αφορμή το θέμα «Ιερά Οικ(ε)ία».

  Το «Θερινό Μαντείο» 2021 απευθύνεται σε νέους ηθοποιούς και καλλιτέχνες της σκηνικής πράξης, σπουδαστές δραματικών σχολών και θεατρολογικών σχολών με πρακτική κατεύθυνση.

  Το κόστος συμμετοχής για τη φετινή διοργάνωση ανέρχεται στα 50 ευρώ. Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρέχει τις μετακινήσεις και τη διαμονή εντός του προγράμματος.

  ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την έκβαση της αίτησής τους με ηλεκτρονικό μήνυμα.  https://forms.gle/J3REDrSipzzcc1kQ7

  Ημερομηνία Διεξαγωγής: 17 έως 25 Αυγούστου Τοποθεσία: Ιωάννινα
  Κόστος Συμμετοχής: 50 ευρώ

  Για περισσότερες πληροφορίες: ancientdramadodoni@gmail.com

  Μια παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Με τη χρηματοδότηση του Δικτύου για το Αρχαίο Δράμα του ΥΠΠΟΑ. Μια συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ