Παρασκευή 14.06.2024
More

  «Μέσα από σένα» στην Εξαύδα

  Η ηθοποιός Ηλιάνα Αρματά παρουσιάζει για δύο μόνο παραστάσεις τον θεατρικό μονόλογο  «Μέσα από σένα»  σε σκηνοθεσία Ράνιας Νικολούλη, το Σάββατο 28/12 στις 9μμ και Κυριακή 29/12 στις 7μμ στο θεατράκι του Καλλιτεχνικού Σωματείου “Εξαύδα”.

  Όπως αναφέρει για το έργο:

  Στα πλαίσια της θεατρικής εκπαίδευσης και του πειραματισμού δημιουργήσαμε το θεατρικό μονόλογο «Μέσα από σένα».

  Πρόκειται για τις ερωτικές ιστορίες πέντε γυναικών οι οποίες αγάπησαν, απογοητεύτηκαν, πληγώθηκαν, δοκιμάστηκαν, ονειρεύτηκαν και τώρα κάνουν τον απολογισμό τους. Ο εσωτερικός τους κόσμος έρχεται στο φως, συνειδητοποιούν τα λάθητους και βλέπουν καθαρά τη ζωή τους. Πρόκειται για έναν καθρέφτη του εαυτού, έναν καθρέφτη του κόσμου μέσα απ’ τον άλλο, έναν καθρέφτη του άλλου μέσα από σένα.

  «Δε μετανιώνω καθόλου. Τον γλύτωσα από ένα κακό όνειρο. Αν δεν τον σκότωνα δε θα μπορούσε πια να ζήσει.»

  «Οι άνθρωποι καλά θα κάναν να βλέπαν και λίγο τον εαυτό τους. Την γκρίζα και άχαρη ζωή τους, πόσο πολύ μιλάνε ενώ θα έπρεπε να κρατούν το στόμα τους κλειστό.»

  Συντέλεσαν στη δημιουργία και την ολοκλήρωση της παράστασης: Σκηνοθεσία- Δραματουργία: Ράνια Νικολούλη, Ερμηνεία: Ηλιάνα Αρματά, Video Artists: Αγγελίνα Βοσκοπούλου- Alice Karveli, Φωτογραφία- Αφίσα: Σοφία Σιγάλα, Μουσικές Επιλογές: Ράνια Νικολούλη.

  Τηλ κρατήσεων:6973307103, Εισιτήριο 10 ευρώ, Κουντουριώτου 31.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ