Τρίτη 16.04.2024
More

  Μια παράσταση για την ενίσχυση της «Φλόγας»

  Τη θεατρική παράσταση «Ο Μίδας έχει αυτιά γαϊδάρου» του Μανόλη Κορρέ παρουσιάζει την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου η Ομάδα Τέχνης «Υφάδι» στο Καμπέρειο, για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

  Η πρωτοβουλία της Ομάδας «Υφάδι» αγκαλιάστηκε τόσο από τη «Φλόγα» όσο όμως και από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο που με απόφασή του παραχωρεί δωρεάν το Καμπέρειο Θέατρο για δύο παραστάσεις.

  Η δύναμη της συνεργασίας άλλωστε των παραπάνω εμπλεκόμενων έχει κοινή συνισταμένη τη δύναμη των οικογενειών και των ίδιων των παιδιών που έτυχε να δώσουν πολύ νωρίς τη μεγαλύτερη μάχη που μπορεί κάποιος να δώσει για τη ζωή του.

  Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών της «Φλόγας».

  Η ανταπόκριση είναι συγκινητική όπως και το ενδιαφέρον των πολιτών που θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση με τα εισιτήρια της πρώτης ημέρας να έχουν ήδη εξαντληθεί και να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις μόνο για την παράσταση της Δευτέρας, όπως ανέφερε η πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος για τη «Φλόγα» Ευανθία Καρρά.

  Ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ, Γεώρ. Καψάλης αναφέρθηκε στην απόφαση της δωρεάν παραχώρησης της σκηνής του Καμπέρειου Θεάτρου όπως όμως και στην εκπεφρασμένη βούληση υποστήριξης κάθε ανάλογης δράσης και πρωτοβουλίας κοινωνικού περιεχομένου.

  Για την Ομάδα Τέχνης «Υφάδι» τέλος την πρωτοβουλία που ανέλαβαν τα μέλη της και την παράσταση μίλησαν η Λεμονιά Θωμά και ο σκηνοθέτης της παράστασης Νίκος Τζοβάρας.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ