Τρίτη 28.06.2022
More

  «Στρουμφάκια- Επιχείρηση Στρουμφίτα»

  Η παράσταση «Στρουμφάκια- Επιχείρηση Στρουμφίτα» έρχεται για μία παράσταση στα Γιάννενα την Παρασκευή στις  8:30 μ.μ. στο θέατρο της ΕΗΜ

  Μια ήσυχη μέρα ξημερώνει στο Στρουμφοχωριό. Ήσυχη;  Όοοοχι και τόσο.  Ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης, ο Προκόπης, ο Ντορεμί και ο Σπιρτούλης αφού έχουν κάνει την πρωινή τους γυμναστική με τις οδηγίες του Μπαμπαστρούμφ, πιάνουν τα στρουμφοσκουπάκια τους και αρχίζουν το καθάρισμα του Στρουμφοχωριού.

  Σε ένα σκοτεινό κάστρο εκεί κοντά ο φοβερός Δρακουμέλ και η αγαπημένη του Ψιψινέλ έχουν ετοιμάσει ένα τρομερό σχέδιο για να πιάσουν επιτέλους τα «μικρά απαίσια Στρουμφάκια».

  Ποιός θα τους βοηθήσει να το πραγματοποιήσουν και ποιά είναι στην πραγματικότητα η Στρουμφίτα; Θα καταφέρουν άραγε τα Στρουμφάκια να ξεφύγουν;

  Οι συντελεστές

  Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός, Κείμενο: Νίκος Λημνιός, Αντώνης Ζιώγας, Μουσική: Νίκη Γρανά, Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη, Υπεύθυνος Σκηνικών: Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ, Εικαστική επιμέλεια: Δόμνα Σαριτσόγλου, Φωτισμοί: Τρύφων Κεχαγιάς, Επιμέλεια μαγικών: Costa Funtastico (Παντελιάς Κώστας)

  Πρωταγωνιστούν: Ιορδάνης Ιωαννίδης, Χριστιάνα Καρρίκι, Λένα Καστελιώτη, Μαριλένα Λιανού, Φανή Ξενογιαννοπούλου, Γιάννης Πανταγιάς, Στεφανία Σταυρακάκη, Βίκυ Χουδαλάκη. Τιμή εισιτηρίου: 12€. Tιμή προπώλησης: 10€  Εισιτήρια προπωλούνται : ticketsioannina Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων, Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης Πυρσινέλα 11 Τηλ.: 26510 34911 και στο www.viva.gr.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ