Σάββατο 24.09.2022
More

  Συνέχεια περιοδειών για την «Επιστροφή στο χωριό»

  Συνεχίζεται η περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Επιστροφή στο χωριό»

  Συνεχίζεται η περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Επιστροφή στο χωριό», που παρουσιάζει η ΣΥΝΘΕΣΗ – Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου σε συνεργασία με τους Δήμους Ζαγορίου, Δωδώνης και Πωγωνίου.

  Η μεγάλη περυσινή επιτυχία που παρουσιάστηκε δύο φορές στο θέατρο Φρόντζου, επιστρέφει για ένα ακόμα μπαράζ γέλιου, αυτή τη φορά στο φυσικό της χώρο, όπως λέει και ο τίτλος, στα χωριά.

  Η «Επιστροφή στο χωριό» είναι μια ξέφρενη κωμωδία την οποία συνθέτουν γραφικοί ήρωες με απίθανες ατάκες σε σπαρταριστές καταστάσεις. Οι συντελεστές της παράστασης υπόσχονται αβίαστο και αστείρευτο γέλιο. Πολιτικές αντιπαραθέσεις, θαμμένες λίρες, κουτσομπολιά, διαμάχες νύφης-πεθεράς και ένα πτώμα που εξαφανίστηκε με 4.000.000 ευρώ δημιουργούν ένα κωμικό κομφούζιο άνευ προηγουμένου. Το κερασάκι στην τούρτα, ένας αστυνόμος βραδείας καύσεως που προσπαθεί να λύσει σε τρεις υποθέσεις ταυτόχρονα.

  Το έργο, που έχει γράψει ο Αρτινός συγγραφέας Κώστας Σταύρου και σκηνοθετεί ο Δημήτρης Κατσάνος, αποτελεί την 5η παραγωγή της ΣΥΝΘΕΣΗ στα 3 χρόνια παρουσίας της στα θεατρικά πράγματα της πόλης και σίγουρα την πιο αστεία. Η «Επιστροφή στο χωριό»  είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια, διαρκεί μία ώρα & σαράντα λεπτά περίπου, ενώ σ’ αυτή συμμετέχουν συνολικά οκτώ ηθοποιοί.

  Οι  παραστάσεις ξεκινούν στις 21:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

  Το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας είναι:

  Τετάρτη, 10 Αυγούστου, ΚΟΥΚΛΙΟΙ

  Πέμπτη, 11 Αυγούστου, ΚΗΠΟΙ

  Παρασκευή, 12 Αυγούστου, ΣΚΛΙΒΑΝΗ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ