Πέμπτη 28.10.2021
More

  «Ανεπιθύμητο παρελθόν: οι φάκελοι κοινωνικών φρονημάτων στον 20ο αιώνα και η καταστροφή τους»

  Εκδήλωση -συζήτηση στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής»

  Ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Ιστορικού, Αναπληρωτή Καθηγητή Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Βαγγέλη Καραμανωλάκη με τίτλο «Ανεπιθύμητο παρελθόν: οι φάκελοι κοινωνικών φρονημάτων στον 20ο αιώνα και η καταστροφή τους» (Εκδόσεις Θεμέλιο) διοργανώνουν εκδήλωση -συζήτηση τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 20:30, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής».

  Με το συγγραφέα θα συζητήσουν οι: Λάμπρος Φλιτούρης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Ηλίας Σκουλίδας, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

  Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Φιλήμων Καραμήτσος.

  Η είσοδος σε κλειστούς χώρους επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο με επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού ή με rapid test εντός των τελευταίων 48 ωρών. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2651313501, 11:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 εκτός αργιών και Σαββατοκύριακου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ