Πέμπτη 11.08.2022
More

  «ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ» – Ένα βιβλίο για καλό σκοπό

  «Να αρχίζεις ό,τι μπορείς να κάνεις ή ονειρεύεσαι πως θα ήθελες να κάνεις. Η τόλμη χαρίζει ευφυΐα, μαγεία και δύναμη. Μόνο έτσι μπορείς να πας και στη χώρα των ονείρων!» Λόγια γραμμένα από ένα παιδί, την 11χρονη Κωνσταντίνα Αναγνωστοπούλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες. Πρόλαβε όμως στην περίοδο της νοσηλείας της σε νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, με όπλο τη φαντασία της, να γράψει με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων, ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους.

  Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Τα όνειρα εξαφανίστηκαν» και η παρουσίασή του θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 11.00 στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
  «Ανοίγουμε την αγκαλιά μας και με αποσκευές μας λίγο φως και ένα κομμάτι ουράνιου τόξου, ταξιδεύουμε! Στη χώρα των ονείρων! Πάνω σε μια αρκούδα! Πέρα από τ’ αστέρια! Στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας της Κωνσταντίνας!

  Μαζί μας στο ταξίδι μαθητές και δάσκαλοι του Λυκείου Ελληνίδων, της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Ιωαννιτών, της Σχολής Χορού «Αριστέα Λίτου» και του Modern Music School, θα ενώνουν τ’ άστρα… με μια κιμωλία… με χορό και τραγούδι!

  Για τους αμύητους θα δοθούν σχετικές οδηγίες ταξιδιού από τον έμπειρο στο είδος, συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Γιώργο Κωνσταντινίδη και άλλους τολμηρούς ταξιδευτές, εξίσου ενθουσιώδεις…», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

  Η εικονογράφηση του βιβλίου της Κωνσταντίνας Αναγνωστοπούλου έγινε από τον Δημ. Δημαρέλο.

  Όλα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου που θα διατίθεται στο χώρο της παρουσίασης, θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ