Τετάρτη 26.01.2022
More

  Ανακαίνιση στα αποδυτήρια του ΠΕΑΚΙ

  Παράλληλα προχωρά και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

  Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα να μην ασχολείται μόνο με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και με το πώς θα βελτιώσει την καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών της στους χώρους του Πανηπειρωτικού, ενώ παράλληλα έχει τελειώσει η Β’ φάση της κατασκευής του νέου χλοοτάπητα στους «Ζωσιμάδες» και σιγά-σιγά αρχίζει να φυτρώνει το νέο χόρτο. Βέβαια το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση σε 1,5 μήνα από σήμερα, οπότε η ομάδα θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει το πολύ σε 1-2 φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

  Στο Πανηπειρωτικό βρίσκεται σε εξέλιξη η ριζική ανακαίνιση των αποδυτηρίων. Είναι ένας χώρος που οι ποδοσφαιριστές περνάνε αρκετό χρόνο σε καθημερινή βάση και η ΠΑΕ θέλει να τους προσφέρει ακόμα καλύτερη εκγύμναση και αποκατάσταση, αλλά κι έναν όμορφο αισθητικά χώρο. Δυστυχώς, όμως, είχαμε καθυστέρηση των εργασιών και μέχρι και την Πέμπτη που η ομάδα θα επιστρέψει για εργομετρικά και προπονήσεις, ίσως να μην είναι όλα στην εντέλεια.

  Όσον αφορά το νέο διπλό γήπεδο που θα κατασκευαστεί αντικαθιστώντας αυτό που είναι δίπλα στην Εθνική οδό, δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα έναρξης των εργασιών. Υπολογίζεται να ξεκινήσει όταν η ομάδα θα είναι στην Πολωνία, αλλά προς χρήση στην καλύτερη περίπτωση θα δοθεί τον Σεπτέμβριο.

  Είναι δεδομένο, πάντως, ότι θα γίνει φέτος το έργο αυτό, αφού ήδη έχει εγκαταλειφθεί κάθε συντήρηση και με τους καύσωνες των τελευταίων ημερών το χόρτο έχει ξεραθεί. Από την άλλη αυτό σημαίνει ότι ο κ. Μεταξάς θα έχει μία μόνο επιλογή για τις προπονήσεις για κάποιο διάστημα, αφού θα μπορεί να χρησιμοποιεί με τους παίκτες του μόνο το γήπεδο με τη μεγάλη κερκίδα.

  Μεταγραφικά

  Στην υπόλοιπη επικαιρότητα και κυρίως στα μεταγραφικά, ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν αυτό του Κάτσε. Ο διεθνής Αλβανός μέσος έμεινε την Τρίτη ελεύθερος από τον Άρη και αν υπάρχει όντως κάποιο ενδιαφέρον θα φανεί τώρα. Πάντως το όνομα αυτό δεν επιβεβαιωνόταν από την ΠΑΕ μέχρι πριν μερικές εβδομάδες.

  Στην επικαιρότητα είναι και δύο ονόματα υποψήφιων τερματοφυλάκων, του Παναγιώτη Κατσίκα της Λαμίας, που είχε ελάχιστες συμμετοχές και του Δημήτρη Κατσιμήτρου του Εργοτέλη που είχε γεμάτα πρωταθλήματα. Είναι μεταξύ των ονομάτων που έχουν συζητηθεί και δεν θα αργήσει να ληφθεί η όποια απόφαση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ