Παρασκευή 14.05.2021
More

  Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την ΕΠΟ ο Ζαγοράκης

  Στις επικείμενες αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στις 27 Μαρτίου

  Ο κύβος ερρίφθη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, στις επικείμενες αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στις 27 Μαρτίου.

  Ο παλαίμαχος αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004 Εθνικής Ελλάδας, νυν ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόκειται να ανακοινώσει έως την Παρασκευή την υποψηφιότητά του, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και η μοναδική.

  Η φημολογία ήθελε τον Ζαγοράκη να αμφιταλαντεύεται στην πρόταση που του είχε γίνει, όμως η κοινή αποδοχή των τεσσάρων «μεγάλων» και η στήριξη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έκαμψαν τις όποιες δεύτερες σκέψεις του.

  Ένα ζητούμενο, πάντως, είναι το τι θα συμβεί μετά τις εκλογές με τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον Ζαγοράκη, καθώς σε αυτό το πεδίο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν φαίνεται να υπάρχει συναίνεση μεταξύ των «μεγάλων».

  Την επόμενη Τρίτη (16/3) εκνπέει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ως προς τη θέση του προέδρου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ στις 21 Μαρτίου η εκλογική επιτροπή θα ανακοινώσει τους υποψήφιους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ