Τετάρτη 29.05.2024
More

  Αναπόφευκτες οι αλλαγές προσώπων και τακτικής

  Σε βαρύ κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τη συνέχεια των πλέι άουτ όπου μετά από τρία παιχνίδια έχει κερδίσει μόλις ένα βαθμό, σφίγγοντας περισσότερο τη θηλιά που μόνος του έβαλε στο λαιμό του καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

  Μαθηματικά, η υπόθεση της παραμονής δεν έχει κριθεί, καθώς με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ο ΠΑΣ θα μείνει στην κατηγορία, όμως αυτό πια ανήκει στη σφαίρα του αδύνατου.

  Οι Γιαννιώτες στη χειρότερη χρονιά της ιστορίας τους μετρούν τρεις νίκες σε 29 παιχνίδια (!) επομένως το να προσδοκά ή να ελπίζει κάποιος σε τέσσερις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μάλλον δείχνει έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα.

  Για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19.30) στους «Ζωσιμάδες» με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μιχ. Γρηγορίου δε θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Μπάλαν και Τουτου, όπως και τον τιμωρημένο Εραμούσπε. Οι αλλαγές προσώπων στην αρχική ενδεκάδα και στην τακτική σε σχέση με την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, είναι αναπόφευκτες για τον Μιχ. Γρηγορίου που μπορεί να δώσει πάντως ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.

  Στη χθεσινή προπόνηση η ομάδα δούλεψε στην τακτική, ενώ νωρίτερα οι παίκτες είδαν βίντεο αναλύοντας τον προσεχή αντίπαλο.

  Γενική είσοδος στα 10 ευρώ

  Όπως και στα προηγούμενα, έτσι και στο προσεχές παιχνίδι της ομάδας θα ισχύσει γενική τιμή εισόδου στα 10 ευρώ σε όλες τις θύρες με εισιτήριο επίσης 5 ευρώ για τα παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών και επίσης 5 ευρώ για τους ενήλικες που θα συνοδεύουν ανήλικο. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με τον ίδιο τρόπο που έμπαιναν μέχρι πρότινος, αλλά και με την εφαρμογή του wallet.gov.gr και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

  Η διαδικασία αγοράς απλού εισιτηρίου και εισιτηρίου διαρκείας παραμένει η ίδια μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά πλέον πως από τις 9 Απριλίου 2024 βρίσκονται σε εφαρμογή τα νέα μέτρα που αφορούν τον καινούργιο τρόπο εισόδου στα γήπεδα της χώρας. Με τα νέα αυτά μέτρα οι φίλαθλοι θα πρέπει να αποθηκεύουν μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet το εισιτήριό τους, καθώς και το εισιτήριο διαρκείας τους στο κινητό τους ώστε να εισέρχονται ψηφιακά στις αθλητικές εγκαταστάσεις στους αγώνες της Stoiximan Super League, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος. Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι: Πέμπτη και Παρασκευή από 11:00 έως 20:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» από τις 11:00 έως τις 17:00.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ