Δευτέρα 24.06.2024
More

  Άρχισαν οι «εκκαθαρίσεις» στο ρόστερ

  Όπως γράφτηκε και στα προηγούμενα φύλλα της εβδομάδας στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», μπορεί στο τυπικό μέρος η ΠΑΕ να είναι άφαντη, καθώς δεν μπήκε καν στον κόπο να εκδώσει μία ανακοίνωση μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στο παρασκήνιο όμως γίνονται ήδη διεργασίες σε πολλά επίπεδα.

  Ίσως θα έλεγε κάποιος μόνο στο βασικότερο, εκείνο που απασχολεί τους περισσότερους για το μέλλον της ομάδας, δεν υπάρχουν εξελίξεις, όμως και εκεί δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα διαφοροποιήσεις.

  Επί του παρόντος, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επιβεβαιώνει με δύο κινήσεις της, επιλέγοντας να δημοσιοποιήσει επισήμως μάλιστα, τη μία εξ αυτών, ότι ο σχεδιασμός για την απαλλαγή από «βαριά» συμβόλαια παικτών ή από παίκτες που δεν έχουν μέλλον στον ΠΑΣ, έχει ήδη ξεκινήσει. Έτσι, χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν που έμεινε ελεύθερος. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας μπορεί να ήρθε στον ΠΑΣ μετά από δύο καταπληκτικές σεζόν στον Βόλο, στο γήπεδο όμως όχι απλώς διέψευσε όλες τις προσδοκίες, αλλά αποτέλεσε με τις τραγικές του εμφανίσεις και τις γκάφες, μία βασική αιτία που η ομάδα πήρε την κάτω βόλτα.

  Τον Ιανουάριο και με την απόκτηση του Νάγκι από τη Λαμία, ο Κλέιμαν δόθηκε με τη μορφή του δανεισμού στα Χανιά κι εκεί όμως μετά από τις πρώτες εμφανίσεις του, πέρασε στον πάγκο αρχικά και μετά έμενε εκτός αποστολής.

  Είναι δε, χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά στα χρονικά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνεται η λύση του συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή, χωρίς να υπάρχουν έστω οι τυπικές ευχές για καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα…

  Δεν έχει δικαίωμα προσφυγής ο Σόρια

  Μία δεύτερη περίπτωση που επίσης επιβεβαιώνει ότι στο παρασκήνιο γίνονται κινήσεις στο ρόστερ, αφορά στη διάψευση των φημών για παίκτες που θα κάνουν προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι, αφού τους οφείλονται χρήματα.

  Μία τέτοια περίπτωση φέρεται να είναι και ο Κάρλες Σόρια, με τον Ισπανό ακραίο αμυντικό σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα να έχει κατοχυρώσει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος αφού είχε το δικαίωμα της προσφυγής σε βάρος του ΠΑΣ. Όμως, κύκλοι της ΠΑΕ διαμηνύουν πως έχουν γίνει οι πληρωμές προς τον Ισπανό ποδοσφαιριστή που δε μπορεί να μείνει ελεύθερος.

  Αυτό δε σημαίνει πως η ομάδα δε θα συμφωνήσει στην αποχώρησή του, όπως συμβαίνει και με άλλους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια, αφού έχει διαμηνυθεί, ότι εφόσον φέρουν πρόταση προς την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με οικονομικό αντάλλαγμα που θα την ικανοποιεί, ο ΠΑΣ δε θα έχει κανένα πρόβλημα να συμφωνήσει.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ