Κυριακή 21.07.2024
More

  Άργησε και τώρα τρέχει…

  Η ανακολουθία μεταξύ λόγων και πράξεων που χαρακτηρίζει τη διοίκηση Χριστοβασίλη τους τελευταίους μήνες, δε μπορεί παρά να έχει ορατά αποτελέσματα στην υλοποίηση του (όποιου) σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν.

  Αυτό αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας με την υπόθεση του προπονητή με τον ΠΑΣ να έχει συμφωνήσει καταρχάς με τον Γεωργουλόπουλο, αλλά η επισημοποίηση να μη γίνεται ποτέ μέχρι που ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα του Αστέρα Καισαριανής. Η ΠΑΕ ξεκίνησε την αναζήτηση του νέου τεχνικού με προτίμηση στο εξωτερικό και έφτασε κοντά σε συμφωνία με τον 38χρονο Πορτογάλο Μάρτινς, ο οποίος μάλιστα ταξίδεψε στην Ελλάδα, αλλά – για άγνωστους λόγους – επέστρεψε στην πατρίδα του χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ.

  Τις τελευταίες ημέρες οι προσπάθειες της ΠΑΕ έχουν επικεντρωθεί στην οριστικοποίηση συμφωνίας με ξένο τεχνικό κάτι που εκτιμάται ότι θα έχει γίνει σίγουρα μέχρι την Παρασκευή, καθώς ήδη τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά.

  Η αναζήτηση προπονητή γίνεται κατά κύριο λόγο στην Πορτογαλία χωρίς όμως να έχουν αποκλειστεί και άλλες αγορές, ενώ ένα από τα ονόματα που φέρεται να έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον και να βρίσκεται στο «τραπέζι» του ΠΑΣ είναι και αυτό του Άλεξ Κόστα.

  Αποφάσεις για το πρωτάθλημα

  Σήμερα στο μεταξύ, η διοργανώτρια αρχή καλείται να λάβει αποφάσεις για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της SL2 με βασικό ζητούμενο αν τελικά το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν ή σε δύο ομίλους κάτι που είναι συνάρτηση και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των προσφορών που έχουν ήδη γίνει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταθέσει την πρόταση για τη διεξαγωγή κοινών πλέι οφ ανόδου μεταξύ των τεσσάρων πρώτων κάθε ομίλου, ενώ και η Καλλιθέα που κέρδισε την άνοδό της στη SL  έχει καταθέσει τη δική της πρόταση για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Επίσης θα τεθούν προς συζήτηση και ψήφιση, η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, η επιλογή της νέας μπάλας και θέματα δευτερεύουσας σημασίας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ