Κυριακή 23.06.2024
More

  Αυγενάκης: Νέα σελίδα για τον αθλητισμό στη χώρα μας

  Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες και τόνισε ότι είναι μια νέα σελίδα για τον αθλητισμό στην Ελλάδα

  Για μια νέα σελίδα στον αθλητισμό της χώρας μας έκανε λόγο ο Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την πραγματοποίηση το Σαββατοκύριακο των πρώτων εκλογών στις αθλητικές ομοσπονδίες.

  Ο υφυπουργός Αθλητισμού τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι οι αρχαιρεσίες μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έγιναν με αδιάβλητο τρόπο, ανέδειξαν ανανεωμένες σε μεγάλο ποσοστό διοικήσεις και δικαίωσαν την προσπάθεια αθλητικής μεταρρύθμισης.

  Υπογραμμίζει επίσης ότι «το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη απάντηση στους «συνωμοσιολόγους» που μήνες προσπάθησαν να μολύνουν την αθλητική οικογένεια».

  Αναλυτικά η ανάρτηση του Αυγενάκη:

  «Με εξαιρετικές διαδικασίες χωρίς «παρατράγουδα», αδιάβλητα, με διαφάνεια και τάξη, ξεκίνησαν το σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθούν σταδιακά στις αρχές Απριλίου, οι αρχαιρεσίες σε 43 Ομοσπονδίες.

  Εκλογές με απόλυτη επιτυχία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην ψηφιακή κάλπη «Ζευς», χάρις στη στενότατη συνεργασία και την άψογη δουλειά Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Kyriakos Pierrakakis και ΕΔΥΤΕ – Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – GRNET

  Εκλέκτορες για πρώτη φορά τα νόμιμα και ενεργά σωματεία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

  Σημαντική η ανανέωση στις νέες διοικήσεις. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή στα διοικητικά μοντέλα Ομοσπονδιών των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών μας.

  Η καλύτερη απάντηση στους «συνωμοσιολόγους» που μήνες προσπάθησαν να μολύνουν την αθλητική οικογένεια, είναι το ίδιο το αποτέλεσμα.

  Διαφάνεια, Δημοκρατία, Νοικοκύρεμα.
  Δικαίωση της αθλητικής μας μεταρρύθμισης.
  ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ».

  Ο υφυπουργός Αθλητισμού συνεχάρη τους εκλεγέντες προέδρους, Ντόρα Πάλλη (μοντέρνο πένταθλο), Θανάση Σταθόπουλο (γυμναστική), Βασίλη Διαμαντόπουλο (ποδηλασία), Γιάννη Λιγνό (ξιφασκία), Ιωάννα Καρυοφύλλη (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), καθώς και τον επανεκλεγέντα πρόεδρο της ομοσπονδίας χάντμπολ, Κώστα Γκαντή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ