Πέμπτη 18.04.2024
More

  Αυξάνει τους ρυθμούς ο ΠΑΣ ενόψει Βόλου

  Αυξάνει ρυθμούς η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή.

  Το πρόγραμμα της Τετάρτης κινήθηκε σε έντονους ρυθμούς με το τεχνικό επιτελείο να ρίχνει βάρος στην ταχυδύναμη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σόρια, Τούτου και Νάγκι. Επόμενη προπόνηση σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

  Ευαισθητοποίηση

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας στις 15 Φεβρουαρίου, η Super League αφιερώνει την 23η Αγωνιστική του πρωταθλήματος (11-13/2), στον αγώνα ευαισθητοποίησης όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, αλλά και στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

  Σε συστηματική συνεργασία με το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «Λάμψη», η Super League και όλες οι ομάδες που την απαρτίζουν, στέλνουν ένα μήνυμα:

  «Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί». Στο πλαίσιο αυτό, οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές σε όλους τους αγώνες θα φορούν μπλούζες με μηνύματα στήριξης του έργου της Φλόγας και της Λάμψης και του αγώνα ζωής που δίνουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ