Τετάρτη 22.09.2021
More

  Χωρίς φιλάθλους οι ποδοσφαιρικοί αγώνες με απόφαση Μητσοτάκη

  Ανακαλείται η απόφαση για παρουσία φιλάθλων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες με απόφαση του πρωθυπουργού, λόγω κορωνοϊού

  Ο πρωθυπουργός, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση  κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

  Κατά συνέπεια, ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Ολυμπιακού για το Champions League το βράδυ της Τετάρτης (21/10) με την ομάδα της Μαρσέιγ θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους. Αντίστοιχα χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας την προσεχή Πέμπτη.

  Τι προέβλεπε η απόφαση για επιστροφή των φιλάθλων

  Η απόφαση για την επιστροφή των οπαδών και των φιλάθλων στα γήπεδα προέβλεπε πως με σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιτρέψει πιλοτικά την είσοδο φιλάθλων στα δύο αυτά παιχνίδια, καθώς και σε ένα-δύο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League, σε ποσοστό 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα και με ανώτατο επιτρεπτό όριο τους 3.500 θεατές.

  Απόφαση της κυβέρνησης είναι η μερική επιστροφή των φιλάθλων να γίνει από την 7η αγωνιστική της Super League (31/10-1/11) σε όλα τα γήπεδα, φυσικά με αυστηρή τήρηση πάντα των υγειονομικών κανόνων.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ