Δευτέρα 24.06.2024
More

  Χρειάζεται χρόνος για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης

  Εν αναμονή της πρώτης μετά το τέλος του πρωταθλήματος και τον υποβιβασμό επίσημης ανακοίνωσης – δήλωσης της οικογένειας Χριστοβασίλη για το μέλλον της ομάδας του ΠΑΣ, ένα από τα κορυφαία ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι και η κρίση εμπιστοσύνης με το φίλαθλο κόσμο.

  Η αλήθεια είναι βέβαια πως με εξαίρεση τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του αείμνηστου Γ. Χριστοβασίλη στον ΠΑΣ ακόμη και στις καλές περιόδους της ομάδας, ένα μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων του ΠΑΣ δεν έβλεπε με καλό μάτι πολλές από τις κινήσεις και τις αποφάσεις της διοίκησης.

  Σε συνδυασμό με το ότι στην 15ετή παρουσία του στον ΠΑΣ ο Γ. Χριστοβασίλης δεν κατάφερε ποτέ να έχει μία άμεση και καλή επαφή με την τοπική κοινωνία και τον κόσμο της ομάδας, δημιουργήθηκε μία σχέση από… απόσταση η οποία γινόταν χειρότερη κάθε φορά που ερχόταν δύσκολες καταστάσεις ή ανάποδα αποτελέσματα.

  Έτσι, το κύριο χαρακτηριστικό των σχέσεων μεταξύ ΠΑΕ και φιλάθλων ήταν η απώλεια εμπιστοσύνης των φιλάθλων προς τη διοίκηση, κάτι που δεν αποκαταστάθηκε ποτέ, ούτε ακόμη τη χρονιά που η ομάδα κέρδισε την έξοδό της στην Ευρώπη.

  Αν υποθέσει κάποιος ότι δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς της ΠΑΕ και η οικογένεια Χριστοβασίλη παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας είναι σαφές και αυτονόητο, ότι εκτός όλων των άλλων ζητημάτων, αυτό που επίσης θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, είναι και η κρίση εμπιστοσύνης μεταξύ ΠΑΕ και φιλάθλων.

  Για όσο διάστημα όμως υπάρχει η κρυψίνοια και η απόσταση που συνεχίζει να κρατά η ΠΑΕ από την τοπική κοινωνία, αυτό δε θα είναι εύκολο.

  Επειδή τέλος, όλα οδηγούν στο ότι η διοίκηση Χριστοβασίλη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, το λιγότερο που οφείλει να κάνει, είναι να φροντίσει για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και της ΠΑΕ με ανθρώπους που είτε έχουν είτε μπορούν να αποκτήσουν μία καλή σχέση με τη λαϊκή βάση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην τοπική κοινωνία.

  Τουρνουά υποδομών στη μνήμη του Γ. Χριστοβασίλη

  Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η ΕΠΣΗΠ θα συνδιοργανώσουν στο μεταξύ ένα τουρνουά υποδομών στη μνήμη του Γ. Χριστοβασίλη, το οποίο φιλοδοξούν να γίνει θεσμός. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο τριήμερα από 25 έως 27 Ιουνίου και από 28 έως 30 Ιουνίου και θα αφορά όλες τις ηλικίες από Κ8 ως Κ17.

  Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στα γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το Epirus Arena, το «Λέανδρος Καμηνάς» στο Σταυράκι και το γήπεδο της Θύελλα Κατσικά.

  Οι ενδιαφερόμενες ακαδημίες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στους Παναγιώτη Δαβή τηλ. 6949111034 και Γεώργιο Φίλο τηλ. 6976569989.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ