Πέμπτη 08.12.2022
More

  «Χτίζει» το νέο κορμό ο ΠΑΣ ως το 2025 

  Ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, Καραχάλιος και Εραμούσπε – Τη φιλοσοφία του ΠΑΣ παρουσίασε ο Θαν. Στάικος 

  Την είδηση της ημέρας την κρατούσε για το τέλος της συνέντευξης Τύπου, της πρώτης επίσημης που έδωσε από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μέχρι και σήμερα. Ο λόγος για τον Θαν. Στάικο που το μεσημέρι της Τρίτης έκανε γνωστό, πως οι Ζήσης Καραχάλιος και Ροντρίγκο Εραμούσπε αντίστοιχα, συμφώνησαν με τη διοίκηση και επέκτειναν τη διάρκεια των συμβολαίων τους ως τον Ιούνιο του 2025.
  Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός είχε συμβόλαιο που έληγε τον Ιούνιο του 2023, ενώ ο Καραχάλιος είχε συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2024 και αμφότεροι πλέον θα είναι παίκτες του ΠΑΣ ως το 2025, εκτός φυσικά κι αν προκύψει περίπτωση μεταγραφής τους.

  Στο πλαίσιο της σχετικής ανακοίνωσης, που έγινε από τον κ. Στάικο, που είχε αναφερθεί λίγο νωρίτερα και στην επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του Άγγελου Λιάσου, αλλά και στις προωθήσεις των Τσίρη και Νίκ. Λώλη από την Κ19 στην επαγγελματική ομάδα, ο τεχνικός του ΠΑΣ παρουσίασε τη φιλοσοφία και το όραμα της διοίκησης, για τον οργανισμό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που είναι η δημιουργία μίας ομάδας που θα στηρίζεται σε νέους σε ηλικία παίκτες, πλαισιωμένους από παίκτες με εμπειρία. Η προσπάθεια αυτή, όπως είπε έγινε τα προηγούμενα χρόνια και η περσινή πορεία αποτέλεσε το αποκορύφωμα του «χτισίματος» του κορμού αυτού. Πλέον όμως, η φετινή σεζόν είναι η πρώτη στην οποία ξεκίνησε η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας νέος κορμός στην ομάδα, που θα την «κουβαλήσει» στο μέλλον, με την ελπίδα να την οδηγήσει και σε νέες επιτυχίες.

  Ίσως το πιο ενδιαφέρον σημείο αυτής της φιλοσοφίας να είναι αυτό που είπε ο κ. Στάικος, ότι σταδιακά η φιλοσοφία και πρόθεση του ΠΑΣ είναι να ακολουθείται ένα συγκεκριμένο, ίδιο μοντέλο προπονήσεων και τακτικής προσέγγισης σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής μέχρι την επαγγελματική ομάδα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ