Τρίτη 18.06.2024
More

  Δύο αθλήτριες του Ν.Ο.Ι. στο Προπονητικό Κοινόβιο -23

  Δύο αθλήτριες του Ν.Ο.Ι., η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο σκιφ Νεανίδων Γκόγκου Αικατερίνη και η 6η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Τετραπλό σκιφ Νεανίδων Ντάρα Νεφέλη, είναι μεταξύ των επίλεκτων για το προπονητικό κοινόβιο που διεξάγεται έως τις 11 Δεκεμβρίου στην κατηγορία -23.

  Οι αθλήτριες ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντάρα Νεφέλη είναι γεννηθείσα το 2007 (κατηγορία κορασίδων) και η σπουδαία της παρουσία στα εργομετρικά τεστ της έδωσε το εισιτήριο για την συμμετοχή της στο 1ο προπονητικό κοινόβιο στην κατηγορία -23.

  Στο μεταξύ στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά συνεχίζει την προετοιμασία του και ο αθλητής του Ν.Ο.Ι. Θανάσης Παλαιοπάνος, μετά την επιστροφή του από την προπόνηση Υψομέτρου στη Sierra Nevada, όπου συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ι. εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριές του για το ξεκίνημα της χρονιάς,  καλή συνέχεια στο Θανάση Παλαιοπάνο, καθώς και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που στελεχώνουν την εθνική ομάδα σε αυτό το κοινόβιο.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ