Δύο χρυσά και ένα ασημένιο για τον ΠΝΟΙ στους Βαλκανικούς Κωπηλασίας

Με δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στους Βαλκανικούς Αγώνες Κωπηλασίας οι αθλητές του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.), Άννα-Μαρία Ήλη και Πάρι-Ραφαήλ Κώτσιας, οι οποίοι συμμετείχαν στη διοργάνωση ως μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας το διήμερο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, με τους δύο αθλητές να καταγράφουν σημαντικές επιτυχίες στα αγωνίσματά τους.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο Πάρι-Ραφαήλ Κώτσιας κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ εφήβων. Την ίδια ημέρα, η Άννα-Μαρία Ήλη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ νεανίδων.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ο Πάρι-Ραφαήλ Κώτσιας πρόσθεσε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στη συγκομιδή του, αυτή τη φορά στο τετραπλό σκιφ εφήβων.

Η Άννα-Μαρία Ήλη κατέλαβε την 4η θέση στο σκιφ νεανίδων, καθώς και στο διπλό μεικτό εφήβων-νεανίδων.

Ο Π.Ν.Ο.Ι. εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους δύο αθλητές για τη συμμετοχή και την παρουσία τους στη διοργάνωση με την Εθνική Ομάδα.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ