Πέμπτη 25.07.2024
More

  Εκτός μάχης και ο Περέα στον ΠΑΣ!

  Ναυαγεί του Ασένσιο, που υπογράφει στη Λέτσε

  Είναι κουραστικό και σε σημείο που δοκιμάζει τα νεύρα και την υπομονή όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ, αυτό που συμβαίνει με τα προβλήματα που προκύπτουν πλέον, σχεδόν καθημερινά για τον Ηρ. Μεταξά. Η ομάδα που ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, καλείται να καλύψει πλέον των άλλων απουσιών και το κενό του Χουάν Περέα, που είναι ασθενής και μένει υποχρεωτικά εκτός αγώνα.

  Στην απουσία του Κολομβιανού που είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ και σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση έρχονται να προστεθούν η σίγουρη απουσία του Γκαρντάφσκι, που είναι τιμωρημένος, των Λοντίγκιν και Πίρσμαν, που δεν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς, ενώ ερωτηματικό είναι και ο Μορέιρα, που εμφάνισε και αυτός αδιαθεσία, με ελαφρά προς το παρόν, συμπτώματα.

  Αν απουσιάσει και ο Μορέιρα, τότε ο ΠΑΣ κατεβαίνει με μοναδικό επιθετικό στο ρόστερ, τον νεαρό Μίνα και υποχρεωτικά ρόλο δίπλα του θα αναλάβει ένας εκ των Μπρένερ και Σνάιντερ.

  Ο Ηρ. Μεταξάς προβληματίζεται και για το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού δε θα παίξουν οι Πίρσμαν και Γκαρντάφσκι και το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι ή να χρησιμοποιήσει τον αρχηγό της Κ19 Ρίζο ή να κάνει αλχημείες, όπως η πιθανή χρησιμοποίηση στο αριστερό άκρο του Αντ. Οικονομόπουλου που επέστρεψε μετά από δύο μήνες και παίρνει μέρος στις προπονήσεις.

  Ο Γερμανός Ποζνάνσκι ίσως να μπει στην αποστολή, αλλά δε φαίνεται έτοιμος να αγωνιστεί ειδικά μάλιστα από την αρχή.

  Προτίμησε Ιταλία ο Ασένσιο

  Ο 23χρονος επιθετικός Ραούλ Ασένσιο στο μεταξύ, που είχε δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΣ, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Λέτσε, που αγωνίζεται στη Serie B. Έτσι, οι Γιαννιώτες αναζητούν άλλον επιθετικό, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις, έχουν όμως καθυστερήσει αρκετά και αυτό το «πληρώνουν» πλέον στην πράξη, αφού έχουν μείνει χωρίς επιθετικούς με την αποχώρηση του Μιλιντσεάνου, τον τραυματία Κόντε και τους ασθενείς Περέα και Μορέιρα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ