Δευτέρα 16.05.2022
More

  Έρχονται αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΣ WBC

  Χωρίς φιλάθλους σήμερα (15.30) υποδέχεται τη Νίκη Λευκάδας

  Σοβαρούς τριγμούς και ανακατατάξεις στο ρόστερ αναμένεται να προκαλέσει η νέα ήττα, αλλά κυρίως η άσχημη εμφάνιση του ΠΑΣ WBC την Κυριακή απέναντι στις Εσπερίδες στην Αθήνα, με την ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, να γνωρίζει την έκτη ήττα σε επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η νέα αυτή κακή εμφάνιση, με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά αβίαστα λάθη των αθλητριών, φαίνεται πως οδηγεί τη διοίκηση στη λήψη σοβαρών και άμεσων αποφάσεων, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως θα μπει τέλος στη συνεργασία με τις αμερικανίδες Μακέι και Πέρι και η ομάδα θα αναζητήσει άμεσα τις αντικαταστάτριές της.

  Στη σημερινή αναμέτρηση στις 15.30 με αντίπαλο τη Νίκη Λευκάδας, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, η ομάδα θα παραταχθεί – εκτός απροόπτου – χωρίς τις δύο αμερικανίδες παίκτριες, που δεν πρόσφεραν όσα περίμενε η ομάδα από αυτές.

  Η θέση που επείγει αναμφίβολα είναι αυτή της πλέι μέικερ, με την αναζήτηση να στρέφεται περισσότερο όμως στην ευρωπαϊκή αγορά, ώστε η ενσωμάτωση της νέας παίκτριας να γίνει άμεσα, αφού οι αμερικανίδες χρειάζονται μεγαλύτερο χρόνο, μέχρι την έκδοση της βίζας.

  Η νίκη απέναντι στη Νίκη Λευκάδας είναι μονόδρομος στο σημερινό παιχνίδι για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, με την ομάδα να μην έχει βρει τα πατήματά της στην πορεία, επηρεασμένη σίγουρα όμως και από τα δύο μεγάλα διαστήματα της αποχής από τις προπονήσεις λόγω των κρουσμάτων και της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος με απόφαση της ΕΟΚ.

  Η σημερινή αναμέτρηση με τη Νίκη Λευκάδας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αφού με βάση την απόφαση της κυβέρνησης για το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, στα γήπεδα μπορεί να επιτραπεί η είσοδος μόλις σε 40 θεατές, με τη χωρητικότητα του Νέου Κλειστού να είναι 400 θέσεις. Όμως ο ΠΑΣ έχει διαθέσει 300 εισιτήρια διαρκείας και με αυτό το δεδομένο και επειδή η διοίκηση δεν επιθυμεί να διαχωρίσει με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο τους φιλάθλους, αποφάσισε να διεξαχθεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Τίθεται βέβαια ένα γενικότερο ζήτημα, που αφορά όλες τις ομάδες, αλλά κυρίως ομάδες που έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους όπως ο ΠΑΣ, για τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθεί ο κάτοχος ενός εισιτηρίου διαρκείας, που έχει προπληρώσει για να στηρίξει την ομάδα, αλλά ξαφνικά βρίσκεται εκτός γηπέδου, χωρίς δική του υπαιτιότητα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ