Κυριακή 19.04.2026
More

    Εξαιρετική επιτυχία για το 1ο «Kotylaion Run» στο Κουτσελιό

    Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση «Kotylaion Run» που πραγματοποιήθηκε στο Κουτσελιό του Δήμου Ιωαννιτών

    Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση «Kotylaion Run» που πραγματοποιήθηκε στο Κουτσελιό του Δήμου Ιωαννιτών, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες συμμετοχές δρομέων τόσο στα 5 όσο και στα 10 χιλιόμετρα.

    Το Κουτσελιό πλημμύρισε από νωρίς το πρωί της Κυριακής με παιδικά και όχι μόνο, χαμόγελα και φωνές αλλά και από δρομείς που από την περιοχή και όχι μόνο που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε νέες διαδρομές, σε ένα καταπράσινο τοπίο, εκφράζοντας και οι ίδιοι μετά το τέλος του αγώνα τα συγχαρητήριά τους προς τους διοργανωτές. Το «Kotylaion Run» διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό – Πολιτιστικό και Αιμοδοτικό Σύλλογο Κουτσελιού υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και με τη στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων και ξεκίνησε με τον παιδικό αγώνα του ενός χιλιομέτρου. Ακολούθως δόθηκε η εκκίνηση στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων και λίγο αργότερα στο μεγάλο αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

    Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού και Αιμοδοτικού Συλλόγου Κουτσελιού Νίκη Κονταξή, ο πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Σωκράτης Ντόβας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων Ευάγγελος Τσίμαρης αναφέρθηκαν με θερμά λόγια στην επιτυχία του εγχειρήματος και στη μεγάλη συμμετοχή, ενώ για μία εξαιρετική διοργάνωση, αποδίδοντας τα εύσημα και στους διοργανωτές, αλλά και στους εθελοντές έκανε λόγο ο νικητής του αγώνα των 5 χιλιομέτρων Μάριος Μάντζος.

     

     

     

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ