Πέμπτη 22.02.2024
More

  Φιλικό τεστ για ΠΑΣ με Παναιτωλικό

  Την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες τους, στα μισά σχεδόν της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ, θα έχουν οι προπονητές του ΠΑΣ και του Παναιτωλικού.

  Θαν. Στάικος και Γιαν. Αναστασίου αντίστοιχα, θα παρατάξουν τις ομάδες τους σήμερα στις 17.00 στους «Ζωσιμάδες» σε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, περισσότερο πάντως για να δώσουν την ευκαιρία του ξεμουδιάσματος στους παίκτες τους και λιγότερο για να κάνουν κάποιες δοκιμές.

  Τουλάχιστον στην περίπτωση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δε μπορεί αυτό να γίνει γιατί η ομάδα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς παικτών τις τελευταίες εβδομάδες, και η προσοχή έχει στραφεί στο να αποθεραπευτούν με ασφάλεια, ώστε να μην προκύψει κάποια υποτροπή.

  Από την άλλη, τουλάχιστον μία μεταγραφή, ο Σωτήρης Νίνης, που ανεβάζει σταδιακά τους ρυθμούς στις προπονήσεις, μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι, όχι για περισσότερο πάντως από ένα 20λεπτο, περισσότερο για να μπει πιο εύκολα και γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας.

  Ο Παναγ. Τσιντώτας δεν αναμένεται να αγωνιστεί, καθώς δεν έχει ακόμη μπει στα εσωτερικά διπλά των προπονήσεων, ενώ σίγουρα απόντες θα είναι οι τραυματίες Κιάκος, Λώλης και Μπιλμπάο.

  Επίσης, ο Ριένστρα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 90’ καθώς και αυτός προέρχεται από αλλεπάλληλους τραυματισμούς και υπάρχει επίσης ο κίνδυνος της υποτροπής.

  Ο Ουρουγουανός Τζίνο στο μεταξύ αποχαιρέτισε και επίσημα την Πλατένσε, ομάδα με την οποία αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα και στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να βρίσκεται στα Γιάννενα για να υπογράψει το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

  Γενική είσοδος 5 ευρώ

  Στο σημερινό φιλικό με τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες», θα υπάρχει γενική είσοδος με τιμή 5 ευρώ, ενώ χωρίς να πληρώσουν μπορούν να εισέλθουν οι κάτοχοι των διαρκείας και τα παιδιά.

  Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά στον αγώνα και η είσοδος τους θα είναι για όλους από τις θύρες 3 – 4 – 5.

  Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. “Οι Ζωσιμάδες” από τις 15:00.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ