Τετάρτη 29.03.2023
More

  Γ. Σωτηρόπουλος: «Ό,τι έχει καταφέρει το Αγρίνιο, το κατάφερε μόνο του»

  Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη σχετικά με την πώληση του Παναιτωλικού στην οικογένεια Καμίνσκι, έδωσε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γιώργος Σωτηρόπουλος.

  Ο κ. Σωτηρόπουλος δηλώνει «έκπληκτος» από τις απαξιωτικές για το Αγρίνιο δηλώσεις του Αρτινού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΠΑΣ.

  Τονίζει μεταξύ άλλων πως «δεν είναι καλό αθλητικοί και οικονομικοί παράγοντες πόλεων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους τόσο συχνά όσο το Αγρίνιο με τα Γιάννενα, να κάνουν τέτοιες δηλώσεις».

  Ο κ. Χριστοβασίλης μιλώντας στο κανάλι «Ιωάννινα TV», είπε πως δεν είδε με «καλό μάτι» την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναιτωλικού στους Καμίνσκι, χαρακτηρίζοντας την κίνηση ως «περίεργη».

  Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Σωτηρόπουλος:

  «Με κατάπληξη διαβάσαμε στο Αγρίνιο την παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργου Χριστοβασίλη, σχετικά με την μεταβίβαση του Παναιτωλικού στην οικογένεια Καμίνσκι.

  Η κατάπληξή μας δεν εδράζεται στα όσα ανέφερε για το ποδόσφαιρο, αφού εκεί φαίνεται να επικρατεί η πικρία του που τόσα χρόνια, όπως ο ίδιος τονίζει, δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να του κάνει προσφορά για την ιστορική ομάδα των Ιωαννίνων. Ίσως γιατί οι υποδομές και η οργάνωση που ο ίδιος είχε επιτύχει στην ομάδα του δεν ευνοούσαν κάτι τέτοιο.

  Εκείνο, όμως, που μας ακούστηκε εξωφρενικό είναι το γεγονός ότι επιτέθηκε συνολικά στην πόλη του Αγρινίου, ως ένα μέρος που δεν ευνοεί επενδύσεις γιατί δεν έχει τουρισμό, δεν έχει αεροδρόμιο, δεν έχει τίποτε, σύμφωνα με τον κ. Χριστοβασίλη.
  Ως ένας άνθρωπος που επιχειρεί στο Αγρίνιο και μετέχει, παράλληλα, ενεργά στα επιμελητηριακά θέματα της Αιτωλοακαρνανίας, οφείλω να πληροφορήσω τον κ. Χριστοβασίλη ότι το Αγρίνιο ένα πράγμα δεν είχε ποτέ, την στήριξη από τους πολιτικούς παράγοντες.

  Δεν είχε ποτέ την προσοχή της οποίας έχει τύχει η δική του πόλη ώστε να καταφέρει να μετατραπεί από μια πόλη μεταπρατική, με ένα τεράστιο φοιτητικό πληθυσμό, εσχάτως ακόμη και σε κέντρο βιομηχανικής ανάπτυξης.

  Σε ό, τι αφορά τον ρόλο του Αγρινίου στην οικονομία, στην εργασία και στα τεχνικά και επενδυτικά θέματα της ευρύτερης περιοχής καλό θα ήταν να ενημερωθεί καλύτερα, διότι θα εκπλαγεί από την δυναμική της πόλης όταν αυτή θα συνδεθεί σύντομα με τους μεγάλους οδικούς άξονες που θα την συνδέουν με την Λευκάδα, τα βορειοδυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας, την Ήπειρο και όταν το αποφασίσουν εκείνοι που πρέπει, το Καρπενήσι με την Λαμία.

  Δεν είναι καλό αθλητικοί και οικονομικοί παράγοντες πόλεων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους τόσο συχνά όσο το Αγρίνιο με τα Γιάννενα να κάνουν τέτοιες απαξιωτικές δηλώσεις. Τα Γιάννενα και το Αγρίνιο κάνουν πολλές δουλειές μαζί και θα κάνουν περισσότερες στο μέλλον. Ας αφήσουμε, λοιπόν, επενδυτές του βεληνεκούς της οικογένειας Καμίνσκι να κρίνουν εκείνοι γιατί επένδυσαν στο Αγρίνιο κι όχι κάπου αλλού».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ