Σάββατο 13.07.2024
More

  Για το θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο

  Ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει ο ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα το βράδυ (21.00) στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό

  Ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει ο ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα το βράδυ (21.00) στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2023-24.

  Στόχος είναι να βάλει έτσι μια παρακαταθήκη βαθμών για τη συνέχεια μετά και το νικηφόρο ξεκίνημα με την Κηφισιά, όπως και να συνεχίσει με καλή απόδοση το δέσιμο της ομάδας.

  Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το πρωί με προπόνηση στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες». Το πρόγραμμα περιελάμβανε ρόντο και ταχύτητες, ενώ δόθηκε έμφαση στην επιθετική τακτική σε απλή μορφή. Στη συνέχεια υπήρξαν παιχνίδια τακτικής αλλά κι έμφαση στις στατικές φάσεις. Εκτός του αγώνα θα μείνουν όπως αναμενόταν οι Κύρκος, Κιάκος και Κόντε που είναι τραυματίες, και ο Καραχάλιος που είναι τιμωρημένος. Ο Θανάσης Στάικος επέλεξε τους εξής παίκτες για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: Κλέιμαν, Αθανασίου, Βρακάς, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Τσαούσης, Ναούμης, Ριένστρα, Μπεγκάλα, Λιάσος, Τζίνο, Λώλης, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν Ροσέρο, Παμλίδης, Λεό.

  Διαιτητής ο Κατοίκος Τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κατοίκος του συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι: Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας), Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής). Τέταρτος διαιτητής ο Αριστείδης Βάτσιος (Ανατολικής Αττικής). Στο VAR ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και βοηθός ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Παρατηρητής διαιτησίας ο Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονίας).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ