Τετάρτη 26.01.2022
More

  Η «κατάρα» των σκόρερ του ΠΑΣ

  Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μπρένερ που υπέστη βαρύ διάστρεμμα

  Την αρχή έκανε ο Κόντε που υπέστη ρήξη χιαστού, αφού είχε σκοράρει στην Τούμπα, συνέχισε ο Γκαρντάφσκι που αφού σκόραρε με τον ΠΑΟ τραυματίστηκε στο επόμενο παιχνίδι και ακολούθως ο Μιλιντσεάνου που επίσης τραυματίστηκε αφού σκόραρε κόντρα στον ΟΦΗ.

  Η κακοδαιμονία στον φετινό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τους τραυματισμούς των σκόρερ δεν έχει δυστυχώς τέλος και αυτό αποδείχθηκε με τον τραυματισμό του Μπρένερ που σκόραρε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δεν πρόλαβε ούτε να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε.

  Ο Αργεντινός επιθετικός του ΠΑΣ υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για 20 – 30 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό και πιθανότατα και εκείνο με τον Άρη εκτός έδρας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

  Οριακά μπορεί να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες με τον Ηρ. Μεταξά να αναζητά συνεχώς εναλλακτικές λύσεις για τους τραυματισμούς των σκόρερ.

  Το παρήγορο τουλάχιστον είναι ότι για το παιχνίδι του Σαββάτου επιστρέφει σίγουρα ο Γκαρντάφσκι που εξέτισε την ποινή του ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Περέα.

  Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στην ωμοπλάτη και γι’ αυτό έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τον Αστέρα. Δεν πρόκειται να είναι έτοιμος στο 100% το Σάββατο ενδέχεται όμως να αγωνιστεί, κάνοντας ένεση.

  Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

  Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια με αντίστοιχες τιμές με αυτές του αγώνα με τον Αστέρα.

  Για τον αγώνα Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα ισχύουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων:

  ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 20€

  ΘΥΡΑ 9 -> 15€

  ΘΥΡΑ 3VIP -> 30€

  ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 40€

  Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2005 και μετά) για τις θύρες 6 & 9 -> 5€

  Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέσω VIVA και από τα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ με το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων να είναι:

  ΤΕΤΑΡΤΗ 03/11/21, ΠΕΜΠΤΗ 04/11/21 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/11/21 από 10:00 έως 20:00,

  ΣΑΒΒΑΤΟ 06/11/21 10:00 έως 14:00.

  Την ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 17.30.

  Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης, το ΑΜΚΑ, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).

  Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

  Βάσει του επικαιροποιημένου Πρωτόκολλου Διεξαγωγής Αγώνων η πώληση των εισιτηρίων μέσω του εκδοτηρίου στο ΠΕΑΚΙ θα σταματήσει το ΣΑΒΒΑΤΟ (06.11) στις 14:00, ενώ τα εκδοτήρια στο Ζωσιμάδες θα παραμείνουν κλειστά.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ