Κυριακή 20.06.2021
More

  Η πόλη στον ρυθμό του ημιτελικού ΠΑΣ – Ολυμπιακός

  Με την ιστορική εμφάνιση η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι

  Οι καρδιές των φίλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε όλον τον κόσμο χτυπούν δυνατά εν όψει της αυριανής ιστορικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Οι παίκτες του Αργ. Γιαννίκη στις 18.00 της Τετάρτης καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων δύο πράγματα. Αφενός ότι ήδη έχουν πετύχει πολλά φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό και αφετέρου, ότι μπορούν να γράψουν ιστορία, αποκλείοντας μετά τον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό.

  Η πανδημία έχει στερήσει από τους χιλιάδες φίλους του ΠΑΣ τη χαρά να βρίσκονται στο γήπεδο και να χειροκροτούν και να πανηγυρίζουν τις σπουδαίες επιτυχίες της φετινής ομάδας, όμως βρίσκουν τον τρόπο να δηλώνουν και την παρουσία τους και να μεταδίδουν την αγάπη και την πίστη τους στην ομάδα.

  Τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα σημεία της πόλης έχουν κάνει την εμφάνισή τους πανό και γκράφιτι, με αναφορές στην μάχη των ημιτελικών για τον ΠΑΣ, αλλά και φωτογραφίες με φιλάθλους όχι μόνο στα Γιάννενα αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, που στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες της ομάδας, να αγωνιστούν για να φτάσουν στον τελικό και να κατακτήσουν το κύπελλο Ελλάδας για όλη την Ήπειρο.

  Με την ιστορική εμφάνιση

  Με σύνθημα «η κληρονομιά, είναι το μέλλον μας», ο χορηγός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Hall Of Brands μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έκανε την επίσημη παρουσίαση της ιστορική εμφάνιση του ΠΑΣ, που θα κάνει πρεμιέρα στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

  Η νέα επετειακή εμφάνιση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σχεδιασμένη από την ομάδα του Hall Of Brands, είναι εμπνευσμένη από την χρυσή δεκαετία του ’70, με τη χαρακτηρισιτκή μπλε ρίγα στην αριστερή πλευρά της.

  «Τιμούμε την ένδοξη ομάδα που όλη η Ελλάδα της έδωσε το προσωνύμιο “Άγιαξ της Ηπείρου” αλλά και τους παίκτες σύμβολα που μάτωσαν την φανέλα με τον ταύρο.

  Εμπνεόμαστε από τις δικές τους επιτυχίες και βρισκόμαστε μπροστά σε ακόμη μια μεγάλη πρόκληση, τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

  Στο νέο αυτό ραντεβού του ΠΑΣ με την ιστορία, το Hall Of Brands, σχεδίασε για τους σημερινούς πρωταγωνιστές, την ιστορική Custom φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου”!

  Οι πρωτόγνωρες εποχές που ζούμε δεν μας επιτρέπουν να βρεθούμε όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια της ομάδας μας σε αυτό το ταξίδι. Για αυτό από τώρα δίνουμε υπόσχεση όταν τελειώσουν όλα αυτά να βρεθούμε όλοι μαζί, όπως παλιά..

  Μαζί με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αλλά και ως επίσημοι αποκλειστικοί προμηθευτές ρουχισμού του ΠΑΣ, θεωρούμε χρέος μας να καθιερώσουμε την ιστορική εμφάνιση του “Άγιαξ της Ηπείρου”, ως την ισόβια πρώτη εμφάνιση της αγαπημένης μας ομάδας.

  Η κληρονομιά του “Άγιαξ της Ηπείρου”, θα είναι συνοδοιπόρος της ομάδας μας, στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, την συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος», αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ