Πέμπτη 11.08.2022
More

  Ηρ. Μεταξάς: Τον παρουσίασε ο Αστέρας και μίλησε για τον ΠΑΣ! 

  Το πρωί της Πέμπτης έγινε η επίσημη παρουσίαση του Ηρακλή Μεταξά ως ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης

  Το πρωί της Πέμπτης έγινε η επίσημη παρουσίαση του Ηρακλή Μεταξά ως ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, με τον πρώην πια τεχνικό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, να μιλά όμως περισσότερο για τις στιγμές που έζησε στα Γιάννενα, με την ομάδα και τον κόσμο, εκφράζοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλους.

  «Αρχικά, να πω γι’ αυτό το καινούργιο κεφάλαιο που ξεκινά για εμένα εδώ είναι ότι πρέπει να τελειώσεις ένα άλλο. Μου λείπει ένα ευχαριστώ προς τα Γιάννενα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπόρεσα να πω. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο κι όταν εννοώ τον κόσμο, αναφέρομαι φυσικά στον κόσμο του ποδοσφαίρου που ήταν στα γήπεδα, στα εκτός έδρας που μας βοήθησαν. Σε Λαμία, Βόλο, αξέχαστες στιγμές. Αλλά και τον απλό κόσμο των Ιωαννίνων που με έκαναν και ένιωθα πολύ ευχάριστα. Τον κύριο Παντελή, στον βενζινάδικο που πήγαινα και για το γούρι, στα εστιατόρια που πηγαίναμε, στο κομμωτήριο, στον «Μεξικάνο» μ’ αυτά που μου είπε προς το τέλος και μου έφτιαξε τη μέρα προς το τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και μ’ αυτό θέλω να κλείσω το κεφάλαιο αυτό και χαίρομαι που ανοίγει αυτό το κεφάλαιο», ανέφερε ο κ. Μεταξάς.

  Ακόμη όμως κι όταν ρωτήθηκε για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει στην Τρίπολη, ο κ. Μεταξάς είπε ό,τι ακριβώς είχε πει στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου στα Γιάννενα. Ότι θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα, που ο κάθε αντίπαλος θα προβληματίζεται πριν τον αγώνα για το πώς θα την αντιμετωπίσει.

  «Αυτό που θέλω να κάνω, όχι να αλλάξω, είναι να δω έναν Αστέρα με νοοτροπία μαχητή. Μ’ αρέσει η ομαδικότητα μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός και να μπαίνουμε στο ματς και να λέει ο αντίπαλος “αμάν ήρθε ο Αστέρας, δεν έχουμε καμία όρεξη να αντιμετωπίσουμε τον Αστέρα».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ