Τρίτη 06.06.2023
More

  Καλά και κακά νέα από το μέτωπο των τραυματιών

  Δύσκολα θα είναι έτοιμος με ΟΦΗ ο Νίνης

  Μία εβδομάδα συνολικής αποφόρτισης σε σωματικό, αλλά και πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο είναι αυτή που διανύουν οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

  Όπως όμως γράφαμε και από την Τρίτη, η διακοπή αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα, που πρέπει να βρει και πάλι τον καλό της εαυτό ώστε να ξεμπερδέψει το συντομότερο με την παραμονή στην κατηγορία, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

  Οι προπονήσεις είναι σε λιγότερο έντονους από τους συνήθεις ρυθμούς, και το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο μέτωπο της επιστροφής των τραυματιών, με τα νέα να είναι και καλά και κακά.

  Ως προς τα καλά νέα φαίνεται, ότι Καραχάλιος και Παντελάκης αντίστοιχα κερδίζουν τη μάχη με το χρόνο και αν δεν προκύψει και απρόοπτο, θα είναι παρόντες αμφότεροι στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ. Και οι δύο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, κάθε μέρα όμως ανεβάζουν την ένταση και μέχρι στιγμής δε φαίνεται κάτι ανησυχητικό.

  Τα πάντα βέβαια θα κριθούν και για τους δύο στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, όταν θα προσπαθήσουν να μπουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

  Αντίθετα, ο Σωτ. Νίνης εξακολουθεί να απέχει των προπονήσεων, χωρίς να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει και όσο περνούν οι ημέρες χωρίς να προπονείται, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί.

  Στάση αναμονής υπάρχει και για δύο άλλους τραυματίες, πιο ελαφριά όμως αυτοί, και συγκεκριμένα οι Μορέιρα και Λώλης που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, για να επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Δευτέρα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ