Πέμπτη 30.06.2022
More

  Καμία ανακοίνωση για επανεκκίνηση των αθλητικών χώρων

  Τι δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης, Β. Γοργόλης

  Καμία απολύτως ανακοίνωση, καμία απολύτως ενημέρωση για την επανέναρξη λειτουργίας αθλητικών χώρων δεν έχει υπάρξει το τελευταίο μεγάλο διάστημα. Όλα έχουν παγώσει και καμία κινητικότητα δεν υπάρχει, ενώ τα ΦΕΚ που εκδίδονται είναι σχεδόν πανομοιότυπα με ελάχιστες διαφοροποιήσεις.

  Παρά το γεγονός ότι πολλές άλλες δραστηριότητες έχουν ξεκινήσει, όπως το λιανεμπόριο, για τον αθλητισμό δεν υπάρχει κανένα νεότερο!

  Οι αθλητικοί χώροι παραμένουν κλειστοί και εκατοντάδες παιδιά μακριά από οποιαδήποτε άθληση.

  Οι οθόνες καταπίνουν τα πάντα…και τα παιδιά παραμένουν προσκολλημένα σε υπολογιστές, κινητά και τάμπλετ. Με τα σχολεία σε τηλεκπαίδευση, ουσιαστικά τα παιδιά δεν αθλούνται καθόλου και δεν εκτονώνουν την ενέργειά τους.

  Την ίδια στιγμή πολλοί είναι οι ενήλικες που επίσης δεν βρίσκουν χώρους για να αθληθούν και αναμένουν πότε η κυβέρνηση θα δώσει πράσινο φως στην επανεκκίνηση των αθλητικών χώρων που θα αποτελούσε διέξοδο από τον εγκλεισμό και την ψυχολογική κόπωση.

  Το «λουκέτο» στους αθλητικούς χώρους προβληματίζει!

  Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γοργόλης, κάλεσε τους εκπροσώπους της πολιτείας να ακούσουν με προσοχή τα πολλαπλά αιτήματα που έχουν σταλεί για επανεκκίνηση λειτουργίας των αθλητικών χώρων.

  «Πρέπει να επανεξετάσουν τα δεδομένα. Πρέπει να δουν τα στοιχεία και έπειτα να λάβουν σοβαρές αποφάσεις. Έχουμε ζητήσει την σύσταση μιας επιτροπής ειδικής επι των θεμάτων του αθλητισμού. Δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Σκεφτείτε τι θα γίνει τώρα που φτιάχνει και ο καιρός. Δεν είναι δυνατόν να κλείνεις τις αθλητικές ακαδημίες. Πρέπει να παρουσιαστεί ένα σχέδιο που να επιτρέψει το συντομότερο την επιστροφή στη δράση. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούν τα στοιχεία. Πρέπει να δοθούν απαντήσεις» κατέληξε ο κ. Γοργόλης.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ