Κυριακή 20.06.2021
More

  Κλείνει μία εξαιρετική χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα

  Τελευταία προπόνηση σήμερα με το βλέμμα στο 2021

  Η τελευταία προπόνηση του έτους είναι η σημερινή για τους παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που αποχαιρετά μία χρονιά περίεργη, λόγω των συνθηκών, με θετικό πρόσημο όμως αναφορικά με την αγωνιστική αποτίμηση.

  Ο ΠΑΣ μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε το 2020 στη Σούπερ Λίγκα και στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, που έκλεισε με το παιχνίδι με τον Αστέρα στα Γιάννενα, έβαλε υποθήκη για την παραμονή του. Ο δρόμος βέβαια δεν είναι μόνο μακρύς, αλλά είναι και εξαιρετικά δύσκολος, όπως συμβαίνει πάντα από τον Ιανουάριο και έπειτα, με τα παιχνίδια αυτού του μήνα να θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμα για τους Γιαννιώτες.

  Ο απολογισμός του 2020 ως ημερολογιακή χρονιά πάντως είναι εξαιρετικός και εκείνο που θέλει η ομάδα του Γιαννίκη είναι να μπει με το δεξί στο 2021 που φέρει την ομάδα αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων την Κυριακή.

  Οι Γιαννιώτες συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους σε καλύτερες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, αφού οι βροχοπτώσεις σταμάτησαν για λίγο ενώ και η προπόνηση είχε μικρή ένταση, αφού βάσει προγράμματος δεν είχε δίτερμα ή τακτική, αλλά αποφόρτιση με ποδοβόλεϊ, αερόβιες ασκήσεις και γενικώς… χαλαρό κλίμα.

  Η σημερινή και η αυριανή προπόνηση, είναι οι πιο δυνατές της εβδομάδας και αυτές στις οποίες ο Αργ. Γιαννίκης αναμένεται να κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει την Κυριακή με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ