Παρασκευή 19.07.2024
More

  Με Μάρτινς στον πάγκο και Πορτογάλους στο ρόστερ

  Στην Αθήνα σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ

  Οριστική είναι η συμφωνία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τον Πορτογάλο τεχνικό Βίτορ Μάρτινς, ηλικίας 38 ετών που θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα. Ακολούθως, ο κ. Μάρτινς, συνοδευόμενος πιθανότατα από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη θα βρεθεί στην πόλη των Ιωαννίνων όπου θα δει τις εγκαταστάσεις και θα γνωρίσει τους συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ φημολογείται – γιατί ακόμη δεν έχει εκδοθεί κάποια ανακοίνωση – ότι μαζί του θα έχει τουλάχιστον έναν συνεργάτη από την Πορτογαλία.

  Επίσης με τις βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Μάρτινς δε θα έρθει μόνος του – ή με έναν μόνο συνεργάτη – στα Γιάννενα για να πιάσει δουλειά, αλλά και με τρεις τουλάχιστον παίκτες τους οποίους γνωρίζει καλά και με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν στις ομάδες στις οποίες βρέθηκε είτε ως πρώτος είτε ως βοηθός προπονητής στην Πορτογαλία.

  Η προετοιμασία

  Η έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και μέχρι τότε υπολογίζεται ότι θα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ ώστε η ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία της που θα γίνει πιθανότατα στο Καρπενήσι, με το μεγαλύτερο διαθέσιμο αριθμό παικτών του ρόστερ.

  Φημολογείται πάντως, ότι η διοίκηση Χριστοβασίλη έχει ήδη προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις έχοντας αποσπάσει τις υπογραφές ενός τερματοφύλακα, ενός επιτελικού μέσου και ενός επιθετικού περιοχής.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ