Δευτέρα 22.07.2024
More

  Με μεγάλη συμμετοχή το 1ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου

  Με την τελετή λήξης και τις απονομές αναμνηστικών μεταλλίων στους εκατοντάδες αθλητές όλων των ομάδων που έλαβαν μέρος, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, σε συνθήκες αφόρητου καύσωνα, το 1ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν ο δήμος Ζίτσας και η Θύελλα Ελεούσας.

  Συνολικά περίπου 700 παιδιά από την ηλικία των 8 ετών μέχρι και την ηλικία των 18 από σωματεία ποδοσφαίρου από την Ήπειρο, τη Μακεδονία, την Δυτ. Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Αττική και την Κρήτη βρέθηκαν για ένα τριήμερο στην πόλη των Ιωαννίνων και συμμετείχαν στους αγώνες του τουρνουά.

  Ο πρόεδρος της Θύελλας Ελεούσας Γιάννης Τασιούλας και ο αντιδήμαρχος Ζίτσας Δημ. Δημητρίου εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες προς όλους εκείνους που βοήθησαν στη διοργάνωση, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας, ο δήμος Ζίτσας, η ομάδα του Σταυρακίου αλλά και το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.

  Για μία διοργάνωση που έβαλε υποθήκη, ώστε του χρόνου να γίνει ακόμη καλύτερη σε όλα τα επίπεδα έκαναν λόγο από τη δική τους πλευρά, ο Γιώργος Ντάσιος, τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Ελεούσας και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Παναγιώτης Δαβής.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ