Δευτέρα 24.01.2022
More

  Με στόχο τη νίκη ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο

  Περισσότερους διαθέσιμους παίχτες σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έχει ο Ηρακλής Μεταξάς ενόψει της κυριακάτικης (19.30) αναμέτρησης του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες».

  Ο ΠΑΣ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του με τον κ. Μεταξά να μην υπολογίζει σίγουρα στην παρουσία των Λοντίγκιν, Πίρσμαν και Σιόντη που είναι ασθενείς και των Κόντε και Οικονομόπουλου, που είναι τραυματίες.

  Στη χθεσινή προπόνηση όμως συμμετείχαν χωρίς ενοχλήσεις όλοι οι υπόλοιποι, μεταξύ αυτών οι Κάργας και Ντομίνγκεθ που είναι έτοιμοι, αλλά και οι Παντελάκης, Καραχάλιος, Λώλης, Σνάιντερ, που επίσης απουσίαζαν τις προηγούμενες ημέρες. Το βέβαιο είναι, ότι τη θέση του Πίρσμαν στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Γκαρντάφσκι, που ξέρει τη θέση.

  Η αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα, αφού προηγουμένως γίνουν και νέα τεστ, όπως προβλέπει άλλωστε το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένο να γίνουν προβλέψεις για το βασικό σχήμα.

  Ο Ατρόμητος

  Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ηρ. Μεταξάς αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν συσσωρεύσει στην ομάδα οι απουσίες λόγω κορωνοϊού και η αγωνιστική ετοιμότητα όσων επιστρέφουν.

  «Το ένα θέμα είναι πότε θα βγουν από την καραντίνα κάποιοι παίκτες, αλλά το άλλο θέμα έχει να κάνει με το πότε μπορούν να παίξουν. Εκεί δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε τίποτα. Μιλάμε με τους γιατρούς και τα παιδιά και θα το αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή».

  Ο αυριανός αντίπαλος του ΠΑΣ έρχεται με νέο προπονητή και νέους παίκτες στην αποστολή και ως εκ τούτου ο κ. Μεταξάς τόνισε, ότι είναι η πρώτη φορά που δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, ότι ξέρει πως θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλο.

  «Το στάδιο που διανύουμε είναι ότι έχουμε έναν αντίπαλο για τον οποίο δεν ξέρουμε τις μας περιμένει. Άλλαξαν προπονητή, έχουν έναν μήνα να παίξουν και υπάρχουν παίκτες που θα λείπουν λόγω covid ή που θα επιστρέφουν από covid. Είναι η πρώτη φορά που ως προπονητής δεν είμαι έτοιμος να πω ότι ξέρω τι με περιμένει. Αυτό μας δυσκολεύει. Και γι’ αυτό στρεφόμαστε μόνο στη δικιά μας ομάδα», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΣ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ