Δευτέρα 24.06.2024
More

  Μέχρι το τέλος Μαΐου οι οριστικές αποφάσεις Χριστοβασίλη

  Της… υπομονής θα είναι ολόκληρος ο μήνας Μάιος για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τα θέματα που απασχολούν την διοίκηση αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τους φιλάθλους για τις εξελίξεις καταρχάς στο διοικητικό μέτωπο. Το Σαββατοκύριακο πέρασε χωρίς κάποια ουσιώδη εξέλιξη με την οικογένεια Χριστοβασίλη να δίνει σύσσωμη το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Γ. Χριστοβασίλη που έγινε στην Αθήνα σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία ανθρώπων που πέρασαν στα χρόνια της διοίκησης του αείμνηστου προέδρου, από διάφορες θέσεις από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

  Η πρόσκληση της οικογένειας Χριστοβασίλη προς πάσα ενδιαφερόμενο να αναλάβει την ΠΑΕ εξακολουθεί να «είναι στον αέρα» προς το παρόν όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση.

  Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια Χριστοβασίλη έχει επιλέξει τη στάση αναμονής δίνοντας ένα χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος Μαΐου. Εάν μέχρι τότε εκδηλωθεί επενδυτικό ενδιαφέρον από κάποιο ή κάποιους, οι συζητήσεις θα είναι εκείνες που θα καθορίσουν τις μελλοντικές εξελίξεις.

  Σε διαφορετική περίπτωση, πάντα σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η οικογένεια Χριστοβασίλη θα προχωρήσει σε μία δημόσια δήλωση που θα δίνει το στίγμα των προθέσεών της για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ.

  Εκεί λοιπόν βρίσκεται και το «ζουμί» των τελευταίων ημερών, καθώς είναι αυτονόητο το ενδιαφέρον και η αγωνία των φιλάθλων για το τι θα πράξει η ΠΑΕ σε περίπτωση που υποχρεωθεί να συνεχίσει ελλείψει ενδιαφέροντος, στο τιμόνι της ομάδας και στη νέα χρονιά.

  Ισχύει η δημόσια δήλωση ή όχι;

  Επειδή τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια και πολύ έντονη φημολογία για εναλλακτικές που μπορεί να εξετάσει η διοίκηση, το καλύτερο που έχει να γίνει στην παρούσα φάση, είναι να υπάρξει μία σαφής δήλωση – διευκρίνιση του κ. Χριστοβασίλη.

  Ισχύει ή όχι η δημόσια δήλωση – δέσμευση που ανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 2 Απριλίου στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ σχετικά με το μέλλον της ομάδας;

  Χωρίς να θέλουμε να πούμε τίποτε περισσότερο σε αυτήν τη φάση, υπενθυμίζουμε τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣ Παν. Χριστοβασίλη που είναι η ακόλουθη, με πιστή απομαγνητοφώνησή της.

  «Η οικογένεια Χριστοβασίλη δεν έχει κρυφτεί ποτέ ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές και όταν η ομάδα υποβιβάστηκε δύο φορές. Και τις δύο φορές βάλαμε τα δυνατά μας και επαναφέραμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Ακόμη και στο απευκταίο σενάριο του υποβιβασμού εγώ θα είμαι εδώ για να δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα που θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατή», ήταν η αρχική του τοποθέτηση. Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ενδεχόμενο του υποβιβασμού που επιβεβαιώθηκε άλλωστε στην πραγματικότητα, ο κ. Χριστοβασίλης πρόσθεσε:

  Εφόσον γίνει αυτό και όσο μπορούμε εμείς, θα βρούμε και τους τρόπους και τους πόρους να είναι η ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται και να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό ώστε να επιστρέψει, σε αυτό το κακό σενάριο», τόνισε ο κ. Χριστοβασίλης.

  Πήρε αδειοδότηση

  Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο μεταξύ αδειοδοτήθηκε από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει κάποιον περιορισμό στις μεταγραφές της κινήσεις του καλοκαιριού. Επίσης θετικό, ότι από τη στιγμή που αδειοδοτήθηκε η ΠΑΕ, αυτό σημαίνει ότι έχουν ρυθμιστεί όλες οι οφειλές που υπήρχαν μέχρι το τέλος Μαρτίου.

  Ενόψει τώρα της διοργάνωσης του νέου πρωταθλήματος στη SL2, όλα οδηγούν προς τη διεξαγωγή ενός καλύτερου και πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν που θα γίνει μάλιστα σε έναν όμιλο των 18 ή 20 ομάδων. Αυτό ανακοίνωσε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής σε συνέντευξη που παραχώρησε λέγοντας μάλιστα πως έχει εκδηλωθεί ήδη ενδιαφέρον από τα συνδρομητικά κανάλια για να πάρουν τα δικαιώματα του πρωταθλήματος.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ